Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. dubna 2019 14:54
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Seriál The Boys ukáže, jak by vypadal svět plný zlých superhrdinů, kteří vraždí a sexuálně zneužívají

Seriál The Boys ukáže, jak by vypadal svět plný zlých superhrdinů, kteří vraždí a sexuálně zneužívají
Zdroj: Amazon Prime Video
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let (zobrazit obsah)
zpět na hlavní stránkuZpět

Dětské publikum by mělo raději zůstat u Marvelu.

Superhrdinové většinou dodržují jistá morální pravidla a na veřejnosti vystupují jako vzor slušnosti. V případě seriálu The Boys se ale budeme moci podívat na lidi s nadpřirozenými schopnostmi, kteří jsou mírně řečeno utržení ze řetězu. V jejich čele stoji elitní skupina známá jako The Seven.

Řádění nebezpečných osob s nadpřirozenými schopnostmi se začne vymykat kontrole, a proto se tajná jednotka CIA The Boys pokusí navrátit zákon i mezi bezohledné superhrdiny.

Jak ti již ukázal výše přiložený trailer, rozdrcení hlavy při sexuálním aktu nedělá zlým hrdinům problém. Seriál vychází ze stejnojmenné komiksové adaptace od autora Gartha Ennise. Ten se v minulosti postaral o známá díla jako například Preacher či Hitman.

Pokud již máš po krk morálních superhrdinů na styl Captain America či Supermana a spíše fandíš bláznům, jakým je například Deadpool, novinka od Amazonu by měla být pro tebe více než vhodná. V čele jednotky The Boys bude stát agent Billy Butcher.

Toho ztvární skvělý Karl Urban (Pán prstenů 2 a 3) a my jsme už nyní zvědaví, jak se obyčejní lidé dokáží poprat se superhrdinskou sedmičkou. Jednotlivé členy The Seven si můžeš prohlédnout v níže přiloženém videu. Seriál začne Amazon Prime Video vysílat 26. července 2019.

Domů
Sdílet
Diskuse