Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. dubna 2019 15:39
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Iggy Azalea chce dohnat Nicki Minaj a Cardi B, promo si dělá fotkami s Sugar Daddym

HUDBA
Uložit Uložené

Autorka mnoha stomilionových hitů by se chtěla dostat mezi nejsledovanější raperky, a tak se o pozornost uchází fotkami se starým bohatým strýčkem.

Iggy Azalea je sice známou americkou raperkou, ve skutečnosti má však už nejlepší časy pravděpodobně za sebou. Do velké míry za to může i velkolepý příchod Cardi B, které se podařilo zastínit všechny kolegyně a sbírá jedno ocenění za druhým. Iggy však byla vždy spíše popovou raperkou, která spolupracovala s podobně rádiovými kolegy, a tak bylo velmi těžké brát ji opravdu vážně.

Zároveň si uvědomovala, že ženské zbraně, resp. lépe řečeno, její vlastní tělo je ideálním marketingovým nástrojem. V posledních letech jsou ze stovek milionů views už jen desítky, a tak je pravděpodobně ideální čas pokusit se to ještě nakopnout.

Doporučeno
Mladé ženě zaplatil za společnost celkem 2 miliony korun. Sugar daddy Marek peněz nelituje, užíval si s ní život (Rozhovor) Mladé ženě zaplatil za společnost celkem 2 miliony korun. Sugar daddy Marek peněz nelituje, užíval si s ní život (Rozhovor) 16. ledna 2019 20:11

O to se nyní interpretka snaží prostřednictvím nové skladby Sally Walker. Pokud se však ještě bude chtít ucházet o místo královny rapu, bude muset zvládnout nahrát i celý studiový projekt. Nyní alespoň avizuje novou věc s názvem Started, což by v překladu mohlo znamenat, že na něm opravdu začala pracovat, necháme se však překvapit.

Promo si dělá neobvyklým způsobem, nikoho však pravděpodobně styl jejího vystupování nepřekvapí. Fotí se totiž se Sugar Daddym a fanoušci šílí. A kdo ví, co na to její přítel Playboyi Carti. Zatím se tedy necháme překvapit, co třetí květen a nová skladba přinesou.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

#STARTED May3

Príspevok, ktorý zdieľa Iggy Azalea (@thenewclassic),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Iggy Azalea (@thenewclassic),

Domů
Sdílet
Diskuse