Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. května 2019 8:26
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Jestli se 6ix9ine dostane na svobodu, bude vděčit i plastové lahvi s vodou. Jeho případ se blíží ke konci

HUDBA
Uložit Uložené

Právě flaška s vodou je nejnovějším důkazem v případě střelby na Chief Keefa.

V úterý se v případě 6ix9inea a celého gangu Nine Trey konalo další hromadné slyšení, kde byli přítomni kompletně všichni obvinění, kteří byli zapleteni do násilných a drogových trestných činů.

Zatím víme, že se kromě duhového rapera přiznalo pět dalších kolegů a zároveň jsme již psali i o tom, že pokud by se přiznali úplně všichni, pro 6ix9inea by to s největší pravděpodobností znamenalo svobodu. Ven by se v tomto případě mohl dostat již v závěru srpna, resp. v září.

Doporučeno
6ix9ine se může už brzy dostat na svobodu, vše jde podle plánu 6ix9ine se může už brzy dostat na svobodu, vše jde podle plánu 9. dubna 2019 7:22

Pojďme ale pěkně popořádku. Na včerejším jednání byl představen nový důkaz v případě střelby na Chief Keefe, která se odehrála v červnu minulého roku před hotelem Manhattan's W Hotel. Střelbu na populárního rapera si objednal právě Tekashi, k čemuž se už přiznal, a také víme, že za to svému kolegovi jménem Kintea „Kooda B“ McKenzie zaplatil 20 tisíc dolarů.

Duhový Daniel se k účasti na tomto trestném činu přiznal a federální policii pomohl objasnit i všechny okolnosti, pravděpodobně výměnou za zbavení viny. Kooda B měl být ze střelby usvědčen díky plastové lahvi s vodou, kterou na místě činu odhodil.

Doporučeno
Novinky v případu Tekashiho 6ix9ine: Je blíže k zářijovému propuštění a rapeři ho pořád dissují Novinky v případu Tekashiho 6ix9ine: Je blíže k zářijovému propuštění a rapeři ho pořád dissují 27. dubna 2019 12:23

Ta byla již dříve nalezena policií a po několika týdnech testy ukázaly, že je na ní přítomno DNA Kooda B. Právník Michael Longyear ještě před soudem prohlásil, že je šance jedna k miliardě, že by bylo DNA někoho jiného. Vše tedy nasvědčuje tomu, že pod tíhou důkazů se bude muset přiznat i Kooda. Byl by už sedmý v pořadí.

Zároveň se ještě z portálu Complex dozvídáme, že dohodu o vině a trestu mají v plánu vzít i další obvinění, a tak vše nasvědčuje tomu, že se případ pomalu blíží ke konci. Konkrétní číslo Longyear nechtěl prozradit, řekl jen to, že jde o „méně než tři“ obviněné.

Teď víme už jen to, že všichni členové gangu, kteří se zatím přiznali, už putují do vězení a začíná jim běžet trest. Další hromadné slyšení je naplánováno na 21. srpna, kdy by mohl být zcela teoreticky znám i osud Tekashiho 6ix9ine.

A možná jednou bude svým dětem vyprávět i to, jak ho od doživotí zachránila plastová láhev s vodou jako jeden z hlavních důkazů v případě objednávky střelby na svého rapového kolegu. Bizarní, no ne?

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

I’m starting to love myself for being the disrespectful nigga that I am :)

Príspevok, ktorý zdieľa 6ix9ine (@6ix9ine),

Domů
Sdílet
Diskuse