Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. května 2019 11:38
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Instagramová modelka si nechala ověřit, že její zadek je pravý. Iritovali ji hejteři, kteří ho označovali za fejk

REFRESHER
Uložit Uložené

Daisy už neměla trpělivost odpovídat na urážky hejterů.

Pouze 19letá Daisy Keech získala téměř milion fanoušků na Instagramu zejména díky svému tělu. Už dlouhá léta cvičí, zdravě se stravuje a sportuje, díky čemuž svoji postavu dotáhla prakticky k dokonalosti, což však mnozí lidé na sociální síti nemohou pochopit.

Daisy proto vyprovokovali do takové míry, že nedávno zašla za populárním plastickým chirurgem Ashkanem Ghavamim z kalifornského Beverly Hills, aby si nechala pravost a přirozenost svého zadku ověřit, informoval portál News.com.au.

Právě zadek se stal terčem posměšků, protože tisíce lidí Daisy osočovaly, že podstoupila plastickou operaci svého pozadí a lidem na Instagramu prezentuje nereálné cíle.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Daisy (@daisykeech),

Doktor Ghavami si setkání s Daisy nahrál na svůj profil, kde ho sleduje více než 370 tisíc lidí. Ve videu říká, že Daisy je mladá atletická dívka, která má pevnou kůži a v pozadí nemá žádné stopy po plastické operaci. Ověřil proto, že zadek je skutečný, díky čemuž se nyní Daisy pyšní přívlastkem „First certified booty“. Certifikát o pravosti zadku opravdu nemá každý.

Na druhé straně, některé své sledovatele modelka rozzlobila, protože zatímco se chlubila přirozeným zadkem, hned na návštěvě u plastického chirurga podstoupila operaci na zvětšení poprsí. Hejterům vzkázala, že po větším dekoltu toužila od dětství, a tak v takové proceduře nevidí žádný problém.

Vyšetření si samozřejmě zaznamenala

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený (@drghavami),

Domů
Sdílet
Diskuse