Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. května 2019 23:07
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Messi dvěma góly pochoval Liverpool v prvním zápase semifinále Ligy mistrů

SPORT
Uložit Uložené

Zápas dvou favoritů na zisk titulu skončil nečekaně.

Na zápas dvou evropských titánů jsme čekali netrpělivě více než dva týdny, aby ho nakonec rozhodl geniální Lionel Messi. Barcelona se postavila Liverpoolu na domácím hřišti v prvním zápase semifinále Ligy mistrů a celky předvedly vyrovnanou partii.

Barcelona však využila svůj úvodní tlak a Luis Suárez zakončil perfektní přihrávku Jordiho Alby, která prošla přes celou obranu anglického klubu. Do poločasu se střídaly šance na obou stranách, ale prosadit se už nedokázal nikdo.

Messi dvomi gólmi pochoval Liverpool v prvom zápase semifinále Ligy majstrov
Messi dvomi gólmi pochoval Liverpool v prvom zápase semifinále Ligy majstrov Zdroj: TASR/AP

Liverpool vyběhl na druhý poločas jako vyměněný. Barcelona ztrácela síly, její hráči přestávali běhat a atakovat soupeře, když měl zrovna míč na kopačkách, ale opět zaúřadoval magický Messi. Nejdříve vypracoval akci, po níž měl Suárez kopnout míč do sítě, ale ten se odrazila od konstrukce brány právě na Messiho hruď, a tak si celou akci Argentinec zakončil do prázdné brány.

O několik minut později bylo vymalováno. Messi se postavil k míči a z úctyhodné dálky ho poslal do levého horního rohu Alissonovy brány z přímého kopu. Před jeho genialitou se museli sklonit fanoušci obou týmů, a tak odcházejí Katalánci do odvety ve výborné náladě a s ještě lepším skóre 3:0. Pokud nic vážně nepokazí, měli by si zahrát ve finále Ligy mistrů. 

Suárez 1:0

Messi 2:0

Messi 3:0

Domů
Sdílet
Diskuse