Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. května 2019 13:43
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Ca$hanova Bulhar zapíjí Braníka Möetem. V novince nakládá zaprodaným raperům i levným ženám

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Za DVOJLITRBOYZZ se o slovo hlásí Ca$hanova Bulhar, který vydává nový track i s videoklipem.

Ca$hanova Bulhar se aktuálně věnuje v první řadě svému chystanému projektu Hood Celebrity 3, o kterém toho už víme relativně hodně. Kromě samotného názvu se dozvídáme i datum vydání, které je naplánováno na 16. června a na základě ukázek se máme na co těšit.

Dnes se fanoušci dočkali dalšího videoklipu, tentokrát k tracku Dej mi cash. Už tradičně jde o reprezent záležitost, v níž člen DVOJLITRBOYZZ věnuje prostor i těm, které nemá rád. Nakládá například zaprodaným raperům, kteří berou spolupráce za tenisky ale i levným ženám. Zároveň vyzdvihuje svůj swag a připomíná, že nechce barter, ale hotovost.

O hudební produkci se v tomto případě postaral Alastor a videoklip dal dohromady Jan Ruttner se svým týmem. V dohledné době bychom se měli dočkat i dalších ukázek a podle všeho i nějaké té spolupráce. Zatím se nechme překvapit.

Domů
Sdílet
Diskuse