Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. května 2019 15:54
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Vans odhaluje exkluzivní Harry Potter kolekci. Každá kolej Bradavic má vlastní tenisky

MÓDA
Uložit Uložené

Doslova magická spolupráce určitě potěší nejednoho fanouška série.

Kalifornská skateboardová značka Vans nás svými exkluzivními kolaboracemi snad nikdy nepřestane překvapovat. Po zajímavých spolupracích s NASA, amsterdamským muzeem Vincenta van Gogha či s komiksovým gigantem Marvel přichází tentokrát s mimořádnou magickou kolaborací s fantasy sérií Harry Potter.

Ve sbírce se nacházejí unikátní tenisky s tematikou, barevnými kombinacemi a prvky každé koleje Bradavic – Nebelvír, Mrzimor, Havraspár a Zmijozel. Kolekce disponuje několika siluetami, které mají odrážet charakter a styl každé jedné fakulty.

Vans odhaľuje exkluzívnu kolekciu Harry Potter. Nebudú chýbať tenisky s tematikou každej Rokfortskej fakulty
Vans odhaľuje exkluzívnu kolekciu Harry Potter. Nebudú chýbať tenisky s tematikou každej Rokfortskej fakulty Zdroj: Vans

Nechybí například nebelvírské kotníkové Sk8-Hi v červeno-zlaté barvě s černým semišovým svrškem a ikonickým bočním pruhem Jazz Stripe doplněné o erb fakulty se lvem či také šachovnicový modro-šedý model Authentic s prvky Havraspáru.

I Mrzimor má své zastoupení v podobě černého modelu Slip-On se žlutými detaily a vyšívaným jezevcem z erbu fakulty a nakonec samozřejmě uzavírá celou kolekci i silueta Vans Era v barvách Zmijozelu (tmavě zelená a stříbrná). Jelikož se v jejich erbu nachází had, povrch tenisky je vyroben z umělé hadí kůže.

Oficiální datum vydání sice dosud není známo, ale podle všech informací se exkluzivní kolekce dostane do prodeje v nejbližších týdnech. Pokud očekávaný release nechceš zmeškat, přihlaš se na oficiální Vans stránce k jeho sledování.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa vans (@vans),

Domů
Sdílet
Diskuse