Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. května 2019 21:04
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Knights of Ren budú silnou súčasťou Epizódy IX. Posledné Star Wars ukončí boj rytierov Jedi a Sithov

Knights of Ren budú silnou súčasťou Epizódy IX. Posledné Star Wars ukončí boj rytierov Jedi a Sithov
Zdroj: Lucasfilm
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

J. J. Abrams navyše sľubuje, že Rise of the Skywalker bude výrazne odlišným filmom než jeho The Force Awakens.

Nebudeme ťa obťažovať prekladaním slov Abramsa a Johnsona. J. J. samozrejme vraví, že ho The Last Jedi nenaštvalo a nesťažilo mu situáciu, zatiaľ čo Rianovi neprekáža, ak džejdžej zmení príbehové fakty, ktoré sám nastolil. V podstate obaja idú klasickú PR masáž, hoci všetci vieme, že osmička tak trochu rozbila Abramsovu šachovnicu, ktorú si naplánoval pre celú trilógiu. Sám Adam Drive hovorí o tom, že koniec Kylo Rena a jeho cesta bola naplánovaná už pri mítingu na The Force Awakens. 

Okrem toho máme potvrdené, že sa v Rise of the Skywalker konečne ukážu Knights of Ren. Ide o Kylovu skupinu, ktorej velil, a pod ktorou sa zľahla zem. Po Snokeovej smrti sa však zrejme prihlásia o slovo. Okrem toho aj konečne vieme, koho budú hrať nováčikovia v hereckom obsadení. Keri Russell hrá postavu menom Zorri Bliss a Richard E. Grant hrá jedného z lídrov The First Order s menom General Pryde.

Abrams nás na záver chce potešiť. Rozpráva o tom, že The Force Awakens poňal ako Star Wars film. Chcel, aby reprezentoval značku a nepúšťal sa do veľkých experimentov. To sa však má s Epizódou IX zmeniť a chce to natočiť tak, ako to cíti on. Zrejme teda nepôjde o žiadny remake predošlých epizód. Dúfajme však, že si neuletí podobne ako Johnson.

Vanity Fair sa zúčastnilo natáčania a okrem fotiek nás potešilo aj videom z natáčania

Nové obrázky ťa určite potešia. Zachytávajú totiž krásne momenty a my sa už pomaly začíname tešiť na film, ktorý nám má vrátiť chuť a radosť zo Star Wars filmov.

Domů
Sdílet
Diskuse