Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. května 2019 13:24
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Muži se někdo vloupal do domu, celý ho uklidil a odešel, aniž by cokoliv ukradl

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Nate zažil zvláštní situaci, když se vracel z práce domů.

Nate Roman žije se svým synem v městečku Marlborough v americkém státě Massachusetts. Žije zde klidným životem, jednoho dne po návratu domů ho však čekalo (ne)milé překvapení. 

Dveře poctivě zamkl, ale když se se synem vrátili, našli vchod odemčený, a tak se lekli, že se stali oběťmi zloděje. Nate okamžitě prozkoumal celý dům, aby zjistil, zda mu náhodou něco nechybí, jenže namísto ukradených předmětů našel dům v perfektním stavu, píše CNN.


Někdo se vloupal dovnitř, dům uklidil a následně odešel. Přestože nic nechybělo, Nate zavolal policii a muži zákona začali vyšetřování, zda náhodou sousedé nezachytili podezřelý pohyb.

Senzory na dveřích naznačují, že neznámý pachatel se v domě zdržel přibližně 90 minut, uklidil Nateův pokoj i pokoj jeho syna, ale na kuchyň mu už čas nezůstal. Nate nechal pro jistotu vyměnit zámek u vchodových dveří, ale na lupiče se nezlobí, protože v uklizeném domě mu dokonce nechal růžičky vytvořené z toaletního papíru.

Domů
Sdílet
Diskuse