Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. června 2019 11:56
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Modelka, která obvinila Neymara ze znásilnění, zveřejnila video z hotelového pokoje

SPORT
Uložit Uložené

Brazilský hráč odpověděl dlouhým videem na Instagramu.

Neymar musel před téměř týdnem reagovat na obvinění ze znásilnění. V té době svět nevěděl, kdo ho ze sexuálního napadení obvinil, protože chtěla oběť zůstat anonymní, ale dnes už všichni vědí, že se jmenuje Najila Trindade. Modelka a matka poskytla rozhovor brazilské stanici SBT, v němž zopakovala, že ji Neymar znásilnil v první večer, kdy se spolu setkali na pokoji, píše The Sun.

Doporučeno
Neymar odmítá obvinění ze znásilnění. Zveřejnil celou konverzaci se ženou, která zašla na policii Neymar odmítá obvinění ze znásilnění. Zveřejnil celou konverzaci se ženou, která zašla na policii 2. června 2019 23:34

Prý se fotbalista opil a sexuálně ji napadl, jenže ona nevěděla, jak by skutek dokázala. Zavolala ho proto podruhé, přičemž pokoj natáčela na mobil. V jednu chvíli Neymara udeřila se slovy, že to má kvůli tomu, jak ji včera napadl, nechal ji tam ležet a utekl. Když se pokoušela na fotbalistu zaútočit, ten reagoval a říkal jí, ať se uklidní. Video již bylo zveřejněno na YouTube, ale není na něm vidět množství detailů.

Neymar šel mezitím v Brazílii vypovídat na policii, protože ve videu na Instagramu zveřejnil i intimní fotografie modelky bez jejího svolení, čímž se začala zabývat brazilská jednotka proti kybernetické kriminalitě. Kromě toho musí vypovídat přímo v případu obvinění ze znásilnění, které i nadále odmítá. Jeho otec podotkl, že zveřejněné video jen podtrhuje nevinu Neymara, nikoli opak, a fotbalista se stal obětí pokusu o vydírání.

Domů
Sdílet
Diskuse