Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. června 2019 12:35
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Polonahá fanynka Kinsey nepřestane narušovat sportovní akce. Do 30 let chce být tak bohatá, že odejde do důchodu

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Kinsey Wolanski vystřelila za pár hodin ke hvězdám.

Jméno Kinsey Wolanski donedávna nikdo neznal. Mladá modelka však se svým přítelem Vitalym vymyslela způsob, jak získat bezplatnou publicitu po celém světě. Kinsey se v úzkých plavkách proběhla po trávníku ve finále Ligy mistrů, skončila v policejní cele a během několika hodin její Instagram vyrostl z 300 tisíc fanoušků na téměř 3 miliony, kterými se může pochlubit dnes.

Doporučeno
Ve finále Ligy mistrů vběhla na hřiště polonahá fanynka, která strhla pozornost všech diváků Ve finále Ligy mistrů vběhla na hřiště polonahá fanynka, která strhla pozornost všech diváků 1. června 2019 23:27

Její profil byl chvíli zablokován, avšak dnes ho už má zpět a britský bulvár The Sun ji v krátkosti vyzpovídal o tom, co pro ni narušení finále znamenalo a jaké plány má do budoucna. A pobíhat polonahá na různých akcích prý plánuje i nadále.

Teprve 22letá modelka se v rozhovoru vyjádřila, že vyběhnutí na hřiště bylo nejlepším krokem jejího života. Od té doby získala množství pracovních nabídek, její jméno náhle zná celý svět a do svých 30. narozenin chce vydělat tolik peněz, aby už nikdy v životě nemusela pracovat.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Kinsey Wolanski (@kinsey_sue),

Těžkou hlavu si nedělá ani z pobytu v policejní cele, protože i policisté k ní byli milí a chtěli se s ní vyfotit. „Fanouškům se to líbilo, hráčům se to líbilo, ještě i policisté na stanici mě žádali o fotku předtím, než mě pustili na svobodu,“ řekla pro The Sun.

U netradičního kousku se prý zasmál i její otec, který mimochodem pracuje jako detektiv u policie v Los Angeles. Otec podle ní vždy věděl, že je pořádně bláznivá, a tak čekal, že na hřiště vyběhne rovnou nahá, ne v plavkách.

Domů
Sdílet
Diskuse