Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. června 2019 13:00
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Joker s Joaquinem Phoenixem bude obsahovat i nadávky a krev. Režisér potvrdil R rating

Joker s Joaquinem Phoenixem bude obsahovat i nadávky a krev. Režisér potvrdil R rating
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Todd Phillips potvrdil přístupnost snímku a odhalil novou fotku s princem zločinu.

Novému Jokerovi s Joaquinem Phoenixem v hlavní roli jsme se naposledy věnovali ještě před několika málo měsíci, když byly zveřejněny vůbec první oficiální záběry. A protože jsme byli v redakci z debutového traileru upřímně nadšení, pevně věříme, že se dočkáme opravdu výjimečného filmu.

Co však dosud mnohým fanouškům nebylo zcela jasné, byl právě rating, a tudíž, zda snímek bude mládeži přístupný, nebo ne. Všechny obavy tak zažehnal režisér Todd Phillips, který nedávno potvrdil, že jeho Joker dostane rating R, což obecně značí přítomnost hrubého slovníku, brutality či sexuálního obsahu. Phillips se navíc prostřednictvím svého účtu na Instagramu podělil s diváky i o novou fotku s Joaquinem Phoenixem.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Finishing touches.

Príspevok, ktorý zdieľa Todd Phillips (@toddphillips1),

Za režií Jokera stojí již výše zmíněný Todd Phillips (The Hangover, War Dogs), který se společně se Scottem Silverem (The Fighter, 8 Mile) postaral i o scénář. Kromě Phoenixe se ve filmu objeví například i Robert De Niro, Zazie Beetz, Brett Cullen, Frances Conroy, Shea Whigham či Marc Maron. Premiéra je u nás naplánována na 3. října 2019 a pro více informací klikej sem.

Domů
Sdílet
Diskuse