Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. června 2019 8:24
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Jim Carrey odmítá selfie s fanoušky. Lidé je dávají na Instagram, aby se cítili důležití, tvrdí

Jim Carrey odmítá selfie s fanoušky. Lidé je dávají na Instagram, aby se cítili důležití, tvrdí
Zdroj: Warner Bros. Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Souhlasíš s jeho postojem i ty?

„Nemám pocit, že existuje nějaká naléhavá odpovědnost uspokojit každého. Nejsem k lidem krutý, ale mnohem víc bych upřednostnil konverzaci typu: ‚Ahoj, kdo jsi, co dnes děláš,‘ než pouze pořízení selfie. Protože kvůli selfie přestávají lidé žít,“ vyjádřil se slavný komediální herec Jim Carrey v debatě pro The Hollywood Reporter.

Carrey si dále myslí, že přidávání podobných fotografií na sociální sítě má v lidech pouze vytvořit jakýsi pocit, že jsou více než ostatní. „A pak to putuje na Instagram, aby v lidech vznikl falešný pocit důležitosti. Každý byl nadšený ze Stevea Jobse, ale já si ho představuji jako v pekle běžícího muže před démony, kteří požadují selfie,“ dodal k tématu focení se s celebritami Carrey.

V diskusi dále objasnil, že kvůli postavám z filmů fanoušci vnímají člověka jinak, než jakým je ve skutečnosti. „Lidé vytvářejí váš život. Vezmou pravdivé prvky a vloží je do článku, který působí důvěryhodně, ale ve skutečnosti je v něm množství nepravdy,“ míní herec a později v rozhovoru s moderátorem pro THR dodává: „Už dávno jsem se přestal snažit být pro někoho něčím, čím ve skutečnosti nejsem.“

Být slavnou osobností není určitě vůbec jednoduché a o Jimu Carreym se obecně ví, že vůbec není takovým veselým člověkem, jakého jsme měli možnost nejednou vidět na plátně. Oblíbený herec již v minulosti přiznal svůj těžký boj s depresemi. Pokud Carrey patří mezi tvé oblíbence, nezapomeň na to, že ho začátkem příštího roku budeš moci vidět v akčním animáku Sonic the Hedgehog.

Domů
Sdílet
Diskuse