Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. června 2019 22:37
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Sólovka Black Widow na natáčení zřejmě odhalila hlavního záporáka. Prozradí nám, co se stalo v Budapešti?

Sólovka Black Widow na natáčení zřejmě odhalila hlavního záporáka. Prozradí nám, co se stalo v Budapešti?
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Záporákem v Black Widow možná bude Taskmaster.

Natáčení sólovky Black Widow je již momentálně v plném proudu, a tak bylo skutečně jen otázkou času, než se na internet dostanou nějaké ty fotografie či videa. Těch bylo v posledních dnech hned několik, tak jsme se je rozhodli sesbírat do jednoho článku. Po událostech z Avengers: Endgame je jasné, že půjde o prequel, který by nám měl Natashu představit během jejího působení v KGB.

A podle níže přiložených fotek se zdá, že tomu tak opravdu bude. Na první sérii fotek můžeme vidět kaskadérky hereček Florence Pugh a Scarlett Johansson, které natáčely scény na motorce. O Florence se také krátce po jejím obsazení začalo říkat, že by mohla ztvárnit postavu jménem Yelena Belova. Ta byla v komiksech v pořadí druhou ženou, která převzala přezdívku Black Widow.

Později se však na natáčení ukázala už i samotná Scarlett Johansson, samozřejmě oděná do černé, která je pro její postavu v MCU typická. Navíc natáčení probíhá v Budapešti, je zde tedy stále naděje, že se dozvíme, co se během mise v tomto městě vlastně stalo (v MCU nám byla tato událost připomenuta více než jednou).

Na natáčení se ale podle všeho ukázal i záporák. Jak můžeš vidět na obrázcích a videu níže, jde o záhadného muže v obrněném vozidle, o kterém se již na internetu spekuluje, že by to mohl být Taskmaster. Tento žoldák patří v komiksech k těm nejlepším bojovníkům zejména díky fotografickým reflexům. Tato schopnost mu umožňuje zapamatovat si a dokonale napodobit pohyby svých protivníků, přičemž je dokáže i předvídat.

Jako záporák snímku byl údajně obsazen O-T Fagbenle (Non-Stop, The Handmaid's Tale), takže mužem v obleku může být klidně on. Na definitivní odpověď si ale budeme muset ještě počkat. Stejně jako v případě již zmíněné Yeleny.

Sólovku Black Widow zrežíroval Cate Shortland (Lore, Berlin Syndrome), za scénářem stojí Jack Schaeffer (Olaf's Frozen Adventure, Captain Marvel) a Ned Benson (The Disappearance of Eleanor Rigby), no a kromě zmíněných herců by si měli zahrát například i David Harbour, Ray Winstone či Rachel Weisz. S premiérou se momentálně počítá na první polovinu příštího roku.

V závěru si ještě vychutnej pohled na možné oficiální logo filmu

Domů
Sdílet
Diskuse