Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. června 2019 14:18
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Eminem dissuje mladé rapery. Našel Logic jeho dokonalého dvojníka?

HUDBA EMINEM
Uložit Uložené

Jelikož se veterán z Detroitu nemohl dostavit na natáčení videoklipu, společně s Paulem Rosenbergem vymysleli zajímavou alternativu a na pozici Eminema dosadili populárního komika.

Logicova skladba s názvem Homicide spatřila světlo světa již před pár týdny, těsně před vydáním jeho nejnovějšího projektu Confessions of a Dangerous Mind.

U veřejnosti se těšila obrovskému zájmu hned ze dvou důvodů. Tím prvním je samozřejmě přítomnost Eminema a tím druhým samotné téma tracku. Oba se totiž obouvají do mladých mumble raperů, kteří žijí promiskuitní život točící se kolem peněz, žen a drahého oblečení.

Doporučeno
Ve věku 67 let zemřel Eminemův otec Ve věku 67 let zemřel Eminemův otec 26. června 2019 18:10

Nyní jsme se dočkali i doprovodného videoklipu, který je však specifický absencí veterána z Detroitu. Ten se nemohl zúčastnit natáčení, a tak se náhradní scénář točí kolem jeho dvojníka, známého amerického stand up komika Chrisa D'Elia. Ten zvládl roli legendárního rapera více než dobře a napodobil i jeho vzhled.

Eminemovi se výkon populárního herce líbil a ocenil ho i na svém Instagramu, kde napsal příznačný popis: „D’elia Doesn’t play me... I PLAY D’ELIA!“

Legendární raper komika vnímá již delší dobu a před časem dokonce napsal, že by si s ním chtěl zkusit rapový battle

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

Slim Shady himself called me out?! I accept! Swipe left. @eminem @logic #eminem #logic #slimshady #homicide

Príspevok, ktorý zdieľa Chris D'Elia (@chrisdelia),

Domů
Sdílet
Diskuse