Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. července 2019 9:55
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Členové Wu-Tang Clanu se opět spojili, aby v seriálu ukázali začátky amerického rapu

HUDBA
Uložit Uložené

Streamovací platforma Hulu přinese v září novou sérii s názvem Wu-Tang: An American Saga.

Už na podzim tohoto roku bude na streamovací platformě Hulu představena první část série Wu-Tang: An American Saga. Na základě nového traileru můžeme vidět, jak se některé ze zásadních postav počátků zámořského rapu setkávají na sídlištích a spojují, aby společně světu přinesly přelomovou hudbu.

O autenticitu série se v tomto případě starají RZA a Method Man jako výkonní producenti, účinkují však i další legendární jména jako Raekwon, GZA, Ghostface Killah, Ol' Dirty Bastard a Inspectah Deck. Podle dostupných informací by se však postupně měli objevit kompletně všichni členové Wu-Tang Clanu.

Celkově se dočkáme 10 epizod, přičemž premiéra první začíná 4. září. Příběh je založen na knihách The Wu-Tang Manual a Tao of Wu, určitě se však dozvíme i mnoho nového a budeme mít možnost připomenout si jednu z nejzásadnějších skupin světového rapu vůbec.

Domů
Sdílet
Diskuse