Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. července 2019 18:16
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Justin Bieber nakládá Taylor Swift, Česko má nového nejvýdělečnějšího sportovce. Sleduj nové Freshnews

REFRESHER FRESHNEWS
Uložit Uložené

V nejnovějších Freshnews se dozvíš, jakým problémům čelí Taylor Swift a kterému českému sportovci se podařilo získat exkluzivní smlouvu.

Refresher má nový český YouTube kanál, na kterém postupně najdeš mnoho nového lokálního obsahu včetně rozhovorů, anket z ulic, Interhejtů a reportáží z domácích událostí. Samozřejmostí jsou také Freshnews, které vycházejí každý čtvrtek v 18:00 a výjimkou není ani dnešek.

Tentokrát to žilo hlavně kolem Taylor Swift, která možná už definitivně ztratila práva na svých prvních 6 alb. Postupně se však ukazuje, že v tomto případě možná není ona tou dotčenou, jelikož již vícekrát měla možnost všechny nahrávky odkoupit. Dozvíš se také, co je nového v Česku, ale i ve světě filmů.

Velký úspěch zaznamenal i známý sportovec Tomáš Satoranský, který podepsal exkluzivní smlouvu v NBA s Chicagem Bulls. V rámci ní si v následujících třech letech přilepší o 30 milionů dolarů, což z něj dělá nejlépe vydělávajícího sportovce v České republice. Více už ale v samotném videu.

Domů
Sdílet
Diskuse