Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. července 2019 20:27
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Po Aladinovi a Lvím králi dostává remake i Mulan. V prvním traileru bojuje proti přesile

Po Aladinovi a Lvím králi dostává remake i Mulan. V prvním traileru bojuje proti přesile
Zdroj: Walt Disney Studios Motion Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Mulan ignoruje tradice a stává se prvotřídním bojovníkem.

S poslední důležitou aktualizací ohledně hrané verze úspěšného animáku Mulan jsme k tobě přišli ještě v průběhu loňského léta. V dané době se rozjelo natáčení očekávaného snímku, a tak Disney začalo svůj projekt propagovat prostřednictvím první fotografie, kde jsme mohli pozorovat představitelku Mulan Liu Yifei.

Čínská herečka se v minulosti objevila po boku známých hollywoodských hvězd, jako například Nicolas Cage, Jackie Chan či Jet Li, a určitě nepatří mezi nezkušené začínající tváře, které ještě neměly tu čest natáčet záběry s využitím bojového umění. Tato skutečnost byla mimochodem velmi důležitá z důvodu, že Yifei bude ve filmu ztvárňovat bojovnici. Pokud jsi však už animák z roku 1998 viděl, zmíněná informace pro tebe není žádnou novinkou. 

Minutu a půl dlouhý teaser nás zavedl do období starověké Číny, kdy se obyvatelé museli postavit útoku armády Hunů. Do vojska však mohou nastoupit pouze muži, a tak se Mulan mezi vojáky dostane v přestrojení za opačné pohlaví.

Kromě 31leté Liu si ve filmu zahráli herci jako Donnie Yen (Rogue One: Star Wars Story, Ip Man), Jet Li (Expendables), Li Gong (Gejša). Režie se ujala Niki Caro (Úkryt v ZOO, Pán velryb) a česká premiéra je plánována na 26. března 2020.

Domů
Sdílet
Diskuse