Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. července 2019 23:47
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Tom Cruise obnovuje svou lásku ke stíhačkám v adrenalinovém traileru pro Top Gun: Maverick

Tom Cruise obnovuje svou lásku ke stíhačkám v adrenalinovém traileru pro Top Gun: Maverick
Zdroj: Paramount
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Tom Cruise přichází s další adrenalinovou bombou.

Zcela nečekaně nás Paramount na Comic-Conu potěšil prvním oficiálním trailerem, respektive vůbec prvními záběry z nejnovějšího filmu Toma Cruise. Jde víceméně o teaser, ale ten perfektně láká na pokračování dnes už kultovního snímku Top Gun z roku 1986. Zdá se, že koncepčně půjde o podobný snímek, akorát se vsadí na klasické sequelovské pojetí – mít všeho více a mnohem větší.

Stíhačky působí epičtěji, Cruise si evidentně roli užívá naplno a očividně přibude i adrenalinových scén. Teaser nám nabídl hlavně pohled nové postavy včetně Jona Hamma, Eda Harrise a Lewise Pullmana. Kromě nich se ke slovu dostane i Val Kilmer. Ten si zopakuje svou roli Toma „Icemana“ Kazanskyho. Objeví se i Miles Teller jako syn Goose a v neposlední řadě zde máme Jennifer Connely jako novou Maverickovu lásku.

Na scénáři očekávaného sequelu Top Gun s podtitulem Maverick pracuje i Christopher McQuarrie, který pomohl Peteru Craigovi. Jde tak již o jeho další spolupráci s Tomem Cruisem.

Poprvé spolupracovali na historickém dramatu Valkýra, kterou McQuarrie napsal, setkali se i při natáčení Jacka Reachera (McQuarrie režíroval i napsal scénář) a jeho sequelu Jack Reacher: Never Go Back (produkce), Edge of Tommorow či The Mummy (McQuarrie se při obou podílel na scénáři).

Zmínit musíme i sérii Mission: Impossible. McQuarrie napsal a zrežíroval Mission: Imspossible - Rogue Nation a Fallout, kde si Cruise samozřejmě střihl hlavní roli. Evidentně spolu velmi rádi pracují, a to nám vůbec nevadí. Top Gun 2 dorazí 26. června 2020. O režii se postaral Joseph Kosinski (s Cruisem natočil i sci-fi Oblivion).

Tom Cruise sa vracia do stíhačiek v adrenalínovom traileri pre Top Gun: Maverick
Tom Cruise sa vracia do stíhačiek v adrenalínovom traileri pre Top Gun: Maverick

Domů
Sdílet
Diskuse