Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. července 2019 16:04
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Bill Gates už není ani druhým nejbohatším mužem planety

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Jeff Bezos si stále udržuje prvenství i po rozvodu s manželkou.

Podle Bloomberg Billionaires Index už Bill Gates k 21. červenci 2019 není druhým nejbohatším mužem planety. Zakladatel společnosti Microsoft se propadl na třetí místo kvůli aktivitám Bernarda Arnaulta, CEO společnosti LVMH. Pod tu patří několik dceřiných luxusních značek jako Louis Vuitton, Christian Dior, Sephora, Fendi a jiné.

Meziroční zisky společnosti LVMH narostly o 38 milionů dolarů

Bill Gates prišiel o pozíciu druhého najbohatšieho muža na planéte
Bill Gates prišiel o pozíciu druhého najbohatšieho muža na planéte Zdroj: www.bloomberg.com


LVMH v aktuálním roce pod svá křídla přijala i značku Fenty od Rihanny, a tak se předpokládá, že v následujících měsících bude hodnota růst o něco rychleji. Díky dohodě je v současnosti kráska z Barbadosu nejbohatší zpěvačkou na světě s majetkem přibližně 600 milionů.

Doporučeno
Rihanna je nejbohatší zpěvačkou planety. S majetkem 600 milionů předběhla Madonnu Rihanna je nejbohatší zpěvačkou planety. S majetkem 600 milionů předběhla Madonnu 5. června 2019 9:23

Žebříčku nejbohatších mužů stále vládne Jeff Bezos, který se i po rozvodu a rozdělení části majetku udržel na první příčce. Jeho exmanželka získala ještě na konci května přibližně 36 miliard.

Domů
Sdílet
Diskuse