Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. července 2019 18:53
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Hrdinové Zombielandu jsou zpět! V prvním traileru druhého dílu si užívají zabíjení zombíků i blbnutí v Bílém domě

Hrdinové Zombielandu jsou zpět! V prvním traileru druhého dílu si užívají zabíjení zombíků i blbnutí v Bílém domě
Zdroj: Columbia Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Tallahassee, Columbus, Wichita a Little Rock konečně hlásí návrat.

O pokračování populární zombie komedie s názvem Zombieland, jejíž premiéry se dočkáme za několik málo měsíců, již nějakou dobu víme. A přestože jsme tak trochu doufali, že bychom mohli první záběry vidět na nedávném Comic-Cone v San Diegu, nestalo se tak. To však v této chvíli vůbec nevadí, protože tvůrci vytoužený trailer pro Zombieland 2: Double Tap právě zveřejnili.

Co se samotného příběhu týče, tak stále nevíme nic konkrétního. Snad jen to, že se hrdinové Tallahassee (Woody Harrelson), Columbus (Jesse Eisenberg), Wichita (Emma Stone) a Little Rock (Abigail Breslin) budou muset postavit vyvinutému druhu zombíků. A jak jsi mohl zjistit i díky přiložené ukázce, Zombieland 2: Double Tap se podle všeho ponese přesně ve stejném duchu jako skvělá jednotka. A my rozhodně nejsme proti.

Hlavní čtyřka, ze které se již v post-apokalyptickém světě stala jakási rodina, se tak v pokračování dostane například i do Bílého domu, kde se, jak jinak, pořádně vyblbne. Spolu s nimi však potkáme i několik zcela nových hrdinů. Snad tedy nezklamou. Dvojka zatím vypadá nesmírně slibně a my se už nemůžeme dočkat, co všechno si pro nás tvůrci připravili tentokrát.

Za režií opět stojí Ruben Fleischer (Venom, Zombieland), na scénáři pracovali Rhett Reese s Paulem Wernickem (oba Deadpool, Zombieland) a kromě výše zmíněných herců si zahrají například i Zoey Deutch, Rosario Dawson, Luke Wilson, Thomas Middleditch či Avan Jogi. Premiéra je u nás naplánována na 24. října 2019 a pro více informací klikej sem.

Hrdinovia Zombielandu sú späť! V prvom traileri druhého dielu si užívajú zabíjanie zombíkov aj blbnutie v Bielom dome
Hrdinovia Zombielandu sú späť! V prvom traileri druhého dielu si užívajú zabíjanie zombíkov aj blbnutie v Bielom dome Zdroj: Columbia Pictures
Domů
Sdílet
Diskuse