Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. července 2019 23:49
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Karlos Vémola vyhrává neuvěřitelný 11. zápas v řadě. Frankensteina mlátil na zemi celá tři kola

SPORT
Uložit Uložené

V hlavním zápase akce Oktagon 13 se Karlos Vémola postavil nebezpečnému Frankensteinovi.

Velkolepá akce Oktagon 13 je za námi a fanoušci MMA si opět přišli na své. Kromě celé řady úchvatných bitev se v hlavním duelu večera představil český bijec Karlos „Terminátor“ Vémola, kterého k vzájemnému zápasu vyzval Brazilec Henrique „Frankenstein“ da Silva.

Domácí válečník je od roku 2016 neporažený a do sobotního boje nastupoval s úctyhodnými 10 výhrami za sebou. Fanouškům Vémola slíbil, že na tuto vlnu naváže dalším vítězstvím v 1. kole via TKO.

To se mu sice nepodařilo, ale i tak po celý zápas jasně dominoval a „Frankensteina“ mlátil na zemi celá tři pětiminutová kola. Pro bodové rozhodčí se tak jednalo o snadnou práci a český „Terminátor“ se mohl radovat z jednomyslné výhry na body.

V letošním roce Karlose Vémolu čeká ještě tzv. zápas století, kterým není nic jiného než souboj se slovenským velikánem Attilou Véghem. Ten se odehraje na akci Oktagon 15 dne 9. 11. v pražské O2 areně. 

Domů
Sdílet
Diskuse