Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. července 2019 8:18
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Střelec v Kalifornii zabil čtyři lidi, patnáct jich je zraněno

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Na festivalu v Kalifornii došlo k obrovské tragédii.

Na festivalu Girloy Garlic Festival, v městečku Girloy v Kalifornii, došlo v noci našeho času ke střelbě. Výsledkem jsou čtyři mrtví, včetně šestiletého chlapce, a patnáct zraněných, píše CNN.

Předpokládá se, že za útokem stojí dvě osoby, jedna byla zastřelena, druhá podezřelá je stále na útěku, informuje NBC. Podle prohlášení policie zasáhly jednotky prvního střelce do minuty poté, co přijaly hovor na tísňové číslo.

Svědci však hovoří také o druhém střelci, kterého měli vidět přibližně 3 hodiny po zastřeleni prvního, načež začalo speciální pátrání, které je zatím bez výsledku.

Výpověď jednoho ze svědků pro NBC říká, že muž právě šel z festivalu, zatímco mu kolem hlavy proletěla kulka. Když se otočil, všichni křičeli a utíkali. Další svědci tvrdí, že se lidé skrývali za stany, lezli pod stůl nebo prolézali ploty, aby utekli před střelbou.

Domů
Sdílet
Diskuse