Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. července 2019 12:45
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Dívky vydělávají i 2 300 Kč na hodinu za držení dopravní značky

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Některé pozice v Austrálii nabízejí ohromný výdělek.

Pokud sníš o vysokém platu, pravděpodobně máš ambice dostat se na dobrou vysokou školu nebo začít vlastní byznys plný kreativních nápadů. V Austrálii se však dá k šestimístnému ročnímu platu dostat i jednodušším způsobem.

Stále více mladých žen se hlásí na pozici, kde celý den drží a přesouvají dopravní značky, případně operativně řídí dopravu. V angličtině jsou přezdívané „lollipop ladies“ a hlavní motivací tohoto zaměstnání je plat, který podle portálu Newshub dosahuje i 135 000 dolarů ročně, tedy cca 3 110 000 Kč. Podle DailyMail jsou zase tyto hodnoty někde mezi 100 000 až 105 000 dolary.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa The Flat Capped Photographer (@flatcappedphoto),

To však není všechno, Newshub se setkal s jednou takovou pracovnicí, která, kromě své mzdy, dostává ještě různé benefity na stravu či cestování do výše dalších 70 dolarů denně.

Práce přitom vyžaduje jen dva dny na zaškolení. Výplatní páska je tlustá z několika důvodů. Zednické odbory argumentují, že zaměstnání je náročné a provádí se v nebezpečných podmínkách, ale je třeba také zvážit, že se Austrálie právě nachází uprostřed masivního stavebního rozmachu.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Laura Lewis (@rangdog91),

Domů
Sdílet
Diskuse