Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. srpna 2019 20:38
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Mike Tyson utratí každý měsíc na marihuanu 40 tisíc dolarů

SPORT MARIHUANA MIKE TYSON
Uložit Uložené

Bývalý sportovec v podcastu mluví o svých měsíčních nákladech na marihuanu.

Dnes již 53letý Mike Tyson bude navždy jedním z nejlepších boxerů na světě, už delší dobu je však neodmyslitelnou součástí jeho života jiná záliba. V souvislosti s pěstováním a kouřením marihuany rozběhl i vlastní sérii podcastů s příznačným názvem Hotboxin' with Mike Tyson.

Ten je založen na velmi jednoduchém konceptu, do studia si vždy pozve nějakou zajímavou osobnost, se kterou mluví a při tom kouří jointy. Diskusi vždy provází hlasitý smích a samozřejmostí jsou i hloubavé otázky, takže si na své přijde každý fanoušek zelené rostlinky.

V nejnovějším díle prozradil, že ho měsíční spotřeba marihuany stojí 40 tisíc dolarů. Tyson už dříve prozradil, že má i vlastní ranč s polem, na kterém pěstuje zelenou rostlinu. List Sports Illustrated informuje, že marihuanu z tohoto pole je možné zakoupit ve specializovaných prodejnách v Kalifornii a měsíčně mu vydělá 500 tisíc.

V této souvislosti se již méně než desetina sice nezdá až tak mnoho, přesto je to více peněz, než vydělá průměrný člověk za rok.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Two Bees Entertainment (@twobeesent),

Domů
Sdílet
Diskuse