Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. srpna 2019 19:33
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Karlose Vémolu vydíral vlastní bratr ukradeným intimním videem. Chtěl po něm miliony

SPORT
Uložit Uložené

Domácího zápasníka kvůli starému videa z doby, kdy byl nezadaný, vydíral vlastní bratr.

Český MMA zápasník Karlos Vémola se stal terčem vydírání. A to ze strany vlastního bratra. Potvrdil to pro domácí server eXtra.cz, který nedávno přišel se zprávou, že na internet uniklo intimní video se slavným zápasníkem. 

„Video je čtyři roky staré. Můj bratr mi před časem ukradl telefon, kde jsem nahrávku měl. Tím videem mě vydíral. Chtěl po mně miliony korun. Je to stará věc, to je celé. Tehdy jsem byl nezadaný a užíval si. Nevidím na tom nic špatného,“ vysvětlil situaci „Terminátor“.

Doporučeno
Karlos Vémola o luxusu, chovu žraloků, sbírání motýlů i zápase s Attilou Véghem (Rozhovor) Karlos Vémola o luxusu, chovu žraloků, sbírání motýlů i zápase s Attilou Véghem (Rozhovor) 8. května 2019 18:57

Na ukradeném videu se má Vémola objevovat se třemi ženami najednou. Na celé záležitosti Karlose nejvíce mrzí skutečnost, že proti němu tímto způsobem zaútočil vlastní bratr. „Kašlu na něj, pro mě skončil,“ dodává pro eXtra.cz.

V současné době Karlos Vémola funguje jako trenér českého ženského týmu v rámci natáčení televizní reality show Oktagon Výzva IV. Kromě toho se také připravuje na tzv. zápas století, kterým se stane bitva se slovenským velikánem Attilou Véghem na akci Oktagon 15 9. listopadu (november) 2019 v pražské O2 areně.

UPDATE: Brzy po vyjádření českého bojovníka se na facebookové stránce nazvané Karlos „TERMINATOR“ Vémola - official FANS club page objevil dlouhý příspěvek, který údajně napsal sám Vémolův bratr Filip. Ten podává vlastní verzi celé záležitosti, na jeho slova však slavný rváč zatím nijak nereagoval.

Karlose Vémolu vydíral vlastní bratr kvůli ukradenému intimnímu videu. Chtěl po něm miliony
Karlose Vémolu vydíral vlastní bratr kvůli ukradenému intimnímu videu. Chtěl po něm miliony Zdroj: Facebook
Domů
Sdílet
Diskuse