Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. srpna 2019 14:10
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Zaklínače si budeš moct na Netflixu pustit i s českým dabingem

Zaklínače si budeš moct na Netflixu pustit i s českým dabingem
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Česká lokalizace by měla být pro diváky dostupná ještě letos.

Zaklínač od Netflixu patří bezpochyby k těm nejočekávanějším seriálům tohoto roku. A přestože se nám na nedávném Comic-Conu v San Diegu představil i prvními oficiálními záběry, stále neznáme přesné datum premiéry. Momentálně víme pouze tolik, že bychom měli vidět všechny epizody první série ještě někdy koncem tohoto roku.

Pokud ale plánuješ sledovat seriál přímo na zmíněném Netflixu a zároveň nejsi fanouškem titulků, máme pro tebe dobrou zprávu. Jak totiž na svém Facebooku informovala stránka Netflix CZ + SK Fans, Zaklínač by měl mít na známé streamovací platformě dostupný i český dabing. A to ještě letos.

Tato zpráva je prý ověřena ze tří nezávislých zdrojů, které se ohledně českých titulků či dabingu na Netflixu ukázaly jako důvěryhodné i v případě seriálů jako Titans či Mindhunter. Můžeme tedy předpokládat, že jinak tomu nebude ani v rámci očekávaného Zaklínače. Bude tak pouze na tobě, jestli dáš přednost původnímu znění s titulky, nebo českému dabingu. Více o seriálu se dozvíš zde.

Domů
Sdílet
Diskuse