Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. srpna 2019 14:25
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Influencerku lidé hejtovali za její postavu. Australanka se rozzlobila a přemýšlí, že se na Instagram vykašle

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Ukázala postavu v plavkách.

Lidé dokáží být na internetu krutí. Neberou si servítky a kritizují všechno a všechny. Navíc často pod rouškou anonymity. Sami však nejsou dokonalí, ale to jim nebrání pouštět se do druhých. O tom by mohla vyprávět australská influencerka Ariella Nyssa, která před pár dny zveřejnila „nedokonalou“ fotografii v plavkách.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Ariella Nyssa (@ariellanyssa),

Komentující se do ní hned pustili. Psali jí, že se má za své tělo stydět a neukazovat ho na veřejnosti či Instagram. Měla by prý nosit oblečení, které pasuje na její postavu.

Nepřejícím napsala dlouhý status, ve kterém hovoří o svých pocitech. „Pojďme být věcní. Je to můj nejhorší den. Četla jsem si komentáře pod fotkou a chce se mi plakat. Proč jsou sociální sítě takové. Proč nás značky oblečení nutí cítit se jako ho**o, pokud naše postavy nejsou ideální,“ napsala pod fotografii své postavy. „Některé komentáře ukazují, jak sociální sítě zkreslují myšlení lidí. Kdo do háje řekl, jak má vypadat postava modelky? Měly bychom se cítit krásné ať si oblékneme cokoliv,“ dodala.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

Let’s be real. I’ve had the worst f%*#ing day. Reading through the comments and dms you guys have sent me has honestly brought me to tears. WHY IS SOCIAL MEDIA LIKE THIS. Why are brands trying to make us feel like crap if we don’t represent their “ideal” interpretations of bodies. I actually cannot believe that this has gone on for so long and I’m so angry with myself for accepting this as the norm for years. I’ve had comments over the last few days stating “just because your not hot enough to be a Victoria secret angel you are having whinge” and “you have to have a law degree to be a lawyer, just like you have to have a modelling body to be a model”. Wait... WHAT!? Some of these comments are fucking ridiculous and shows exactly how much impact the industry and social media has on our minds. Who told you what a modelling body is? Who the fuck says what a modelling body is. Shouldn’t we all be represented ? Shouldn’t we all feel beautiful enough to wear clothing from ALL brands. How ridiculous. I didn’t realise how bad all of this was until this week. I didn’t realise the extent that the industry and social media have warped and manipulated our brains into thinking you have to look or be a certain way to LOVE the way you look and be represented in the media. Over 50% of young people have mental health issues and have had suicidal thoughts, and the percentage has gone up since social media has become more prevalent. BRANDS.. take a good hard look at your websites, your clothing, your models. Grow a pair and FIGHT THE INDUSTRY THATS MADE WOMEN FEEL LIKE THIS FOR SO LONG. BE the change. Do it for US. I don’t know how many times I have to say it but; why the f are you trying to put everyone in one or two boxes!! It makes no sense. EVERYONE IS BEAUTIFUL AND EVERYONE DESERVES A CHANCE Fight the fucking fight with me These are some of my photos that have received the most hate. And you know what’s ironic? They are probably my FAVOURITE out of them all ‍♀

Príspevok, ktorý zdieľa Ariella Nyssa (@ariellanyssa),

 

Mnozí jí vyjádřili podporu„Jsem pyšná na to, že jsem tě našla na Instagramu,” napsala jedna z komentujících. „Hodně dívek vypadá jako ty. Reprezentuješ nás, reprezentuješ reálné ženy a reálné postavy. Ukazuješ nám, že nejsme samy,“ napsala další z jejích followers. Influencerku sleduje 263 000 lidí. Momentálně Australanka přemýšlí nad tím, že se na sociální sítě vykašle a dá si pauzu.

Domů
Sdílet
Diskuse