Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. srpna 2019 13:30
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Dwayne Johnson je nejlépe vydělávajícím hercem roku 2019. V TOP 10 je také 5 Avengerů a pár překvapení

Dwayne Johnson je nejlépe vydělávajícím hercem roku 2019. V TOP 10 je také 5 Avengerů a pár překvapení
Zdroj: TASR/AP
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Výdělky filmových hvězd však oproti minulému roku výrazně klesly.

Magazín Forbes, který pravidelně sestavuje žebříčky nejlépe placených lidí v různých oblastech, přináší nový seznam herců, kteří si za posledních 12 měsíců dokázali na účet připsat nejvíce peněz.

Výdělky světových filmových hvězd se i letos pohybují v astronomických výšinách, o kterých může běžný člověk maximálně snít. I přesto však oproti minulému roku výrazně klesly

První příčku se tentokrát podařilo obsadit Dwaynu Johnsonovi, který se loni ocitl na druhém místě, hned po hvězdě jménem George Clooney. Ten se však nyní ani nenachází v první desítce. Přestože se The Rock o jednu pozici posunul vpřed, jeho výdělky jsou o dost nižší než před rokem. „Pohoršil“ si přibližně o 35 milionů amerických dolarů.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa DWAYNE JOHNSON FAN PAGE (@theroock2),

„V první řadě si musíš získat publikum. Co by publikum chtělo a jaký nejlepší scénář pro lidi dokážeme vytvořit, aby odcházeli z kina domů šťastní?“ řekl Dwayne Johnson v rozhovoru pro Forbes v roce 2018. Je třeba si uvědomit, že neznáme detaily smluv. Hercům mohou ještě přijít procenta z konečného zisku a také mohou do konce roku uzavřít nové smlouvy. Ty současné také nemusí být na 100 % přesné a některé smlouvy mohou být vyplaceny až příští rok (nebo byly již v minulém a podobně). 

Na druhém místě skončil lamač ženských srdcí Chris Hemsworth, který si za poslední rok přilepšil až o 76,4 milionu dolarů, což je o téměř 12 milionů více, než loni. Třetí místo si zejména díky Avengers vybojoval Robert Downey Jr. s výdělkem 66 milionů a páté místo obsadil indický herec Akshay Kumar. Jak dopadly ostatní filmové hvězdy zkontroluj v žebříčku níže.

Nejlépe vydělávající herci roku 2019 podle magazínu Forbes:

1. Dwayne Johnson – 89,4 milionu dolarů
2. Chris Hemsworth – 76,4 milionu dolarů
3. Robert Downey Jr. – 66 milionů dolarů
4. Akshay Kumar – 65 milionů dolarů
5. Jackie Chan – 58 milionů dolarů
6. Bradley Cooper – 57 milionů dolarů
6. Adam Sandler – 57 milionů dolarů
8. Chris Evans – 43,5 milionu dolarů
9. Paul Rudd – 41 milionů dolarů
10. Will Smith – 35 milionů dolarů
Domů
Sdílet
Diskuse