Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. srpna 2019 14:57
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Podle dcery Stana Leeho si Disney a Marvel jejího otce vůbec nevážily. Ve sporu o Spider-Mana fandí Sony

Podle dcery Stana Leeho si Disney a Marvel jejího otce vůbec nevážily. Ve sporu o Spider-Mana fandí Sony
Zdroj: wikimedia / Gage Skidmore
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Dcera legendárního Stana Leeho kritizuje přístup vedoucích Disney a Marvelu.

V časech, kdy se Sony jednoznačně nepohodlo s Disney/Marvelem, přichází na scénu se svými slovy i dcera Stana Leeho. 

„Marvel a Disney usilující o kontrolu nad dílem mého otce musí být kontrolováni a vyváženi těmi, kteří kromě prospěchu mají pravou úctu pro Stana Leeho a jeho dědictví. Ať už je to Sony nebo někdo jiný, pokračující vývoj Stanových postav a jeho dědictví si zaslouží několik náhledů,“ řekla pro TMZ Leeho dcera.

„Když můj otec zemřel, nikdo z Marvelu či Disney se mnou nespojil. Od prvního dne degradovali práci mého otce a jemu či jeho odkazu nikdy neprokázali žádný respekt nebo slušnost. V konečném důsledku, nikdo nemohl s mým otcem zacházet hůře než představitelé Marvelu a Disney,“ prohlásila.

Z jejích slov lze s určitostí říci, že ani v nejmenším případě nepodporuje Disney a Marvel. Podle posledních informací mělo Disney z konečného zisku ze Spider-Mana získávat 5 %, ale v novém návrhu smlouvy požadovali od Sony, aby se rozdělili 50:50. Více informací najdeš v tomto článku.

Domů
Sdílet
Diskuse