Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
24. srpna 2019 10:40
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Jaké nejbizarnější zážitky z koncertů mají Ektor, Pil C, Strapo a Maniak?

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Mají za sebou stovky koncertů, a tak si nyní zavzpomínali i na nejkurióznější zážitky, kterých byli svědky.

Festivalová sezóna je pomalu na konci a oficiálně ji uzavře s dalším ročníkem OKAAAY Open Air pražský raper Ektor. Ten si už tradičně pozval i hosty, a tak to 30. srpna v Hradci Králové před klubem Denoche bude již tradičně obrovské. Těšit se můžeš na jména jako Strapo a Pil C za Slovensko a chybět nebude ani Maniak, jehož energické shows už snad není třeba nikomu představovat.

Na pátý ročník OKAAAY Open Air festivalu můžeš jít úplně zadarmo díky Refresher Benefitům.

Kluci mají za sebou i během aktuální sezóny akcí pod širým nebem množství zážitků, a tak se rozhodli pár z nich prozradit. Co nejbizarnějšího zažila mladá krev z labelu Bigg Boss? „Frajer sjetej snad na všem, co existuje, kterej běhal po festival areálu pomazanej h*vnama,“ prozradil Maniak, název události pro jistotu nekonkretizoval.

Doporučeno
Pil C, Strapo i Maniak jsou hosty na pátém ročníku Ektorova OKAAAY Open Air Pil C, Strapo i Maniak jsou hosty na pátém ročníku Ektorova OKAAAY Open Air 22. července 2019 23:42

Vtipně reagoval na otázku Strapo: „Ako interpret pravidelne zažívam bizár, keď sa bavím s niektorými ‚kolegami' zo scény a snažím sa pri tom nesmiať,“ poznamenal na adresu interpretů, kteří někdy říkají více, než by měli.

Vzpomněl si však i na jeden kuriózní starší zážitek, když navštívil událost pod širým nebem jako návštěvník. „Bolo to, keď som videl na fesťáku ako týpek má sex s čajkou uprostred davu pred hlavným stageom. Ona sa opitá opiera o cudzieho týpka pred ňou, ktorý sa jej tak trochu bojí a preto drží hubu a čaká, kým to skončí. Ona mu za to následne veľmi vďačne nagrcá do kapuce.“

Aké najbizarnejšie zážitky z koncertov majú Ektor, Pil C, Strapo a Maniak?
Aké najbizarnejšie zážitky z koncertov majú Ektor, Pil C, Strapo a Maniak? Zdroj: Matúš Zeťák

Pil C si vzpomněl hlavně na vlastní zkušenost z dob, kdy byl rozjetý více, než by bylo zdravé: „Najhorší asi strašný ožer a after kedysi na Hip Hop Kempe.“

Čtveřici zážitků uzavírá samotný Ektor, pro kterého byl speciální jeden ze starších ročníků Hip Hop Žije. „Jednou jsem se na Hip Hop Žije vylil do takovejch jupiterů, že jsem běhal do půl těla po čtyřproudý silnici proti autům. Byl to uvolňující a příjemnej zážitek,“  dodává s úsměvem a upozorněním, aby to nikdo nezkoušel na vlastní kůži.

Co se však určitě absolvovat vyplatí, je 5. ročník OKAAAY Open Air. Kapacita prostoru je omezená a není vyloučeno, že se událost vyprodá ještě před 30. srpnem. Stále máš možnost zakoupit si lístky v předprodeji. Případně, pokud jsi našim předplatitelem, můžeš jít na tuto událost úplně zadarmo.

Kromě Ektora, Pil Cho, Strapa a Maniaka se můžeš těšit na množství DJs, díky kterým nabere celá událost i žánrově trochu jiný rozměr. Black Angelika, Hightower, Spinhandz, Specialbeatz, Kwé, Saybon a další předvedou to nejlepší ze svého repertoáru. 

Aké najbizarnejšie zážitky z koncertov majú Ektor, Pil C, Strapo a Maniak?
Aké najbizarnejšie zážitky z koncertov majú Ektor, Pil C, Strapo a Maniak?
Domů
Sdílet
Diskuse