Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. srpna 2019 20:30
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Která zpěvačka vydělala za poslední rok nejvíce? Některé získaly desítky milionů dolarů, aniž by vůbec vydávaly hudbu.

HUDBA FORBES
Uložit Uložené

Forbes zveřejnil žebříček 10 nejlépe vydělávajících popových zpěvaček za poslední rok.

Forbes zveřejnil aktuální žebříček výdělků světových zpěvaček za uplynulý rok. Data se týkají období v rozmezí června 2018 až června 2019 a celkové částky jsou uváděny před zdaněním. Rovněž nejsou sníženy o poplatky pro agenty, manažery a právníky. Magazín pracoval s údaji získanými z agentur Nielsen Music a Pollstar, ruku k dílu přidaly i samotné hvězdy a také hudební experti.

Žebříčku výrazně kraluje Taylor Swift, která během uplynulých 12 měsíců podepsala výhodnou smlouvu s vydavatelstvím a také absolvovala velmi úspěšné turné. Rovněž probíhaly přípravy na nové album, ze kterého se v současnosti prodalo zatím nejvíce kusů v rámci všech amerických interpretů v roce 2019.. 

Doporučeno
Rihanna usilovně pracuje na albu, chce dítě a je stydlivá. V otevřeném rozhovoru prozradila mnoho novinek Rihanna usilovně pracuje na albu, chce dítě a je stydlivá. V otevřeném rozhovoru prozradila mnoho novinek 11. června 2019 14:20

Na druhém místě se nachází Beyoncé, jejíž výdělky nedosahují ani poloviny ve srovnání s Taylor Swift. Většina pochází z turné s manželem JAY-Z a projektu ve spolupráci s Netflixem. Následuje Rihanna na třetím místě díky spolupráci s módním gigantem LVMH. Bude však zajímavé sledovat, co se stane v příštím roce po vydání jejího avizovaného projektu po delší pauze.

Nováčkem v nejlépe vydělávající desítce je Ariana Grande, která poskočila hned na šesté místo mezi zkušené kolegyně. V jejím případě můžeme očekávat, že se díky dvěma posledním projektům a turné dostane ještě podstatně výš.

Doporučeno
Ariana Grande se 2 roky po výbuchu vrátila do Manchesteru na duhový Pride: Jako teenagerka jsem hrávala v gay barech, zavzpomínala Ariana Grande se 2 roky po výbuchu vrátila do Manchesteru na duhový Pride: Jako teenagerka jsem hrávala v gay barech, zavzpomínala 27. srpna 2019 12:06
1. Taylor Swift – 185 milionů dolarů
2. 
Beyoncé – 81 milionů dolarů
3. Rihanna
– 62 milionů dolarů
4. Katy Perry
– 57,5 milionů dolarů
5. Pink
– 57 milionů dolarů
6. Ariana Grande
– 48 milionů dolarů
7. Jennifer Lopez
– 43 milionů dolarů
8. Lady Gaga
– 39,5 milionů dolarů
9. Celine Dion
– 37,5 milionů dolarů
10. Shakira
– 35 milionů dolarů
Domů
Sdílet
Diskuse