Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. srpna 2019 8:39
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Festival Burning Man zakázal luxusní zónu pro influencery, do které vstup stojí 100 tisíc dolarů

HUDBA
Uložit Uložené

Známý letní festival končí s rozdělováním účastníků na běžné a boháče.

Jeden nejznámějších hudebních festivalů na světě s názvem Burning Man se nově rozhodl nerozdělovat účastníky na běžné a influencery. Během aktuálního ročníku totiž zakázal luxusní zónu, do které měly přístup pouze VIP osoby s lístkem v hodnotě i několika stovek tisíc korun. Informuje o tom portál Business Insider.

Organizátoři Burning Man tvrdí, že jde o luxusní táborovou zónu s názvem Humano the Tribe a zakáže ji i z toho důvodu, že v ní influenceři a další významní hosté nedodržovali pravidla festivalu a znevažovali celkový dojem účastníků. Zóna dosud nabízela ubytování v privátním kempu v ceně od 25 tisíc až do 100 tisíc amerických dolarů.

Hosté zde měli na výběr různou veganskou či čistě organickou stravu od špičkových šéfkuchařů, luxusní prostory, do kterých běžní návštěvníci neměli přístup, přepychové toalety, postele, klimatizaci či řadu dalších vymožeností.

Běžným účastníkům se však rok od roku přestávalo líbit, že boháči mají „vlastní svět“, do kterého nikdo jiný nemůže vstoupit. Letošní lístky na již aktuálně probíhající festival proto již nebyly tak diametrálně odlišné jako dosud. Prodávaly se v rozmezí od 210 až 1 400 dolarů pro všechny.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa BRITTANI BADER (@brittanibader),

Domů
Sdílet
Diskuse