Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
4. září 2019 14:48
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Kristen Stewart mohla hrát v marvelovce. Musela by však skrývat svou sexuální orientaci

Kristen Stewart mohla hrát v marvelovce. Musela by však skrývat svou sexuální orientaci
Zdroj: Sony Pictures Releasing
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

O takovou nabídku neměla herečka zájem.

Bylomi řečeno: „Pokud byste si chtěla udělat laskavost a nechodila byste na veřejnosti se svou přítelkyní za ruce, mohla byste se dostat do marvelovky,“ cituje vyjádření Kristen Stewart Heroic Hollywood.

Danou nabídku z minulosti však zásadová herečka pochopitelně nemohla přijmout. „S takovými lidmi odmítám pracovat,“ dodala k věci Stewart. 

S ohledem na dnešní dobu už však na sexuální orientaci nahlíží o něco vstřícněji než v minulosti, přičemž není výjimkou, když homosexuálové ve filmech či seriálech představují hlavní hrdiny. „Život je doslova jednou obrovskou soutěží popularity,“ řekla Kristen.

Stewart se ale podle vlastních slov nechce škatulkovat jako homosexuál, heterosexuál či dokonce bisexuál, a tak si nechává víceméně otevřené dveře. Nálepky v oblasti sexuální orientace jdou mimo hereččin pohled na svět. Přesto vzhledem k jejímu vztahu s opačným i stejným pohlavím bývá obecně vnímána jako bisexuálně orientovaná.

Kristen se u diváků proslavila populární ságou Twilight a později si zahrála v projektech, kde divákům mohla naplno ukázat svůj talent. Hovoříme například o Kerouakově filmové adaptaci s názvem On the Road (2012) či o dramatu Café Society (2016). 14. listopadu tohoto roku uvidíme Stewart také v novodobé verzi Charlieho andílků. Více se o filmu dočteš v tomto vlákně.

Domů
Sdílet
Diskuse