Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. září 2019 10:20
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Harry Potter má údajně dostat další pokračování. Ve filmu by se měli ukázat všichni hlavní hrdinové

Harry Potter má údajně dostat další pokračování. Ve filmu by se měli ukázat všichni hlavní hrdinové
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Dějově se údajně plánovaný snímek zaměří na předlohu Harry Potter and the Cursed Child.

Fantastic Beasts nás v posledních letech znovu vzala do univerza Harryho Pottera, ale s jejich výslednou kvalitou nebyli mnozí diváci příliš spokojeni. Snad právě tuto část fanoušků potěší novinka od We Got This Covered, podle níž Warner Bros. plánuje natočit nový film s původní trojicí ústředních hrdinů.

Portál vychází z poměrně důvěryhodných zdrojů, které již v minulosti prozradily například i to, že se Ewan McGregor vrátí jako Obi-Wan. Podle daných informací by měl příběh nového Pottera čerpat z divadelní předlohy od J. K. Rowling s názvem Harry Potter and the Cursed Child (Harry Potter a Prokleté dítě).

Nešlo by tedy o žádný prequel typu Fantastic Beasts, ale o přímé pokračování sedmidílné filmové ságy (v podstatě 8, pokud počítáme, že poslední snímek byl rozdělen na dvě části). V případě, že bude film přímo kopírovat dění divadelní hry, se nám Harry Potter představí jako zaměstnanec ministerstva kouzel, manžel Ginny a otec tří dětí.

Události se přesunou od porážky temného čaroděje Voldemorta o celých 19 let dopředu. Nostalgicky vnímající fanoušky ale jistě potěší, že se v divadelním představení také cestovalo v čase, a tak bychom měli vidět Bradavice v celé jejich původní kráse.

I po zničení Voldemorta ale kouzelnickému světu hrozí velké nebezpečí. Upozorňujeme, že zatím o této novince nemáme žádné potvrzené informace od studia, a tak je třeba brát celou záležitost s rezervou.

Domů
Sdílet
Diskuse