Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. září 2019 9:05
Čas čtení 0:00
Richard Balog

Luxus na italský způsob aneb jak si dopřát nejlepší dovolenou v životě

Luxus na italský způsob aneb jak si dopřát nejlepší dovolenou v životě
Zdroj: Slovakia Sotheby's International Realty
KULTURA
Uložit Uložené

Osm ložnic, absolutní soukromí a hladina moře na dosah ruky. Vila v Porto Cervo si tě získá.

Cestování a poznávání nových zemí je součástí životů většiny populace, přičemž my nejsme výjimkou. Taktéž nás láká exotika i Evropa, která nabízí spoustu dechberoucích destinací stojících nejen za pozornost, ale také za návštěvu. 

Porto Cervo na slunné Sardinii je jednou z nich, o čemž se dnes sám přesvědčíš. Podíváme se totiž na lukrativní nemovitost situovanou téměř přímo na pobřeží Středozemního moře, která prošla v roce 2017 kompletní rekonstrukcí. 

Majitel si dal záležet nejen na exteriérové části, kde dominuje hlavně zeleň a bazén s mořskou vodou, ale i na interiéru, kterému dopřál nadčasové vybavení. Určitě přitom nešlo o snadný úkol, protože vila disponuje 8 ložnicemi a 7 koupelnami. Vila ale stojí za to a nepochybujeme o tom, že dokáže přilákat hosty vyhledávající komfort a soukromí, které je samozřejmostí.

Více podobných nemovitostí najdeš na webu Slovakia Sotheby's International Realty.

Domů
Sdílet
Diskuse