Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. září 2019 12:45
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Kim Kardashian v minulosti řekla, že hrála v Tupacově klipu. Fanoušci ji vypátrali v jednom z legendárních hitů

HUDBA
Uložit Uložené

Veřejnosti se podařilo její slova potvrdit.

Kim Kardashian dostala v jednom z posledních rozhovorů možnost prozradit o sobě něco, co dosud nikdo nevěděl. Příležitost využila k tomu, aby řekla, že v roce 1994, kdy jí bylo 14 let, se zúčastnila natáčení jednoho z videoklipů legendárního rapera Tupaca. Odhalila i to, že přímo na place musela tvůrcům lhát, že už je dospělá. Ani ona sama si však nebyla jistá, o jakou skladbu šlo, informuje Hip Hop n More.

Doporučeno
Ektor, Yzomandias, Rytmus i Separ podle něj rapují do kradené hudby. Kdo má pravdu? (Rozhovor) Ektor, Yzomandias, Rytmus i Separ podle něj rapují do kradené hudby. Kdo má pravdu? (Rozhovor) 15. září 2019 11:13

Známá podnikatelka a modelka prozradila, že se ve skutečnosti hlavní aktér Tupac na place neobjevil a ona sama nikdy výsledný záznam neviděla. V rozhovoru však natolik podrobně popsala jednotlivé záběry, že se fanouškům velmi rychle podařilo skladbu vypátrat. Jde o skladbu All About U, která patří mezi úspěšné hity legendárního rapera. 

Kim tak opět své fanoušky i hejtery překvapila, což se jí daří na pravidelné bázi. Nedávno oznámila, že se chystá vstoupit do advokátní komory, několika doživotně odsouzeným vězňům vyřídila amnestii, spustila novou značku s kontroverzním názvem a vše završila, když volala do Bílého domu, aby se Donald Trump začal zajímat o propuštění A$AP Rockyho. Na její podnět americký prezident skutečně vyzval švédského premiéra.

Kim Kardashian najdeš v 3:05, 3:27 a 4:22 v modrých šatech

 

Domů
Sdílet
Diskuse