Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. září 2019 18:16
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Steve Jobs osobně zavolal šéfovi Disney, aby mu řekl, že Iron Man 2 stál za ho*no

Steve Jobs osobně zavolal šéfovi Disney, aby mu řekl, že Iron Man 2 stál za ho*no
Zdroj: Paramount
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Bob Iger prozradil ve své nové knize množství zajímavostí.

Bob Iger nedávno vydal knihu, ve které se nachází množství zajímavostí a detailů z jeho profesionálního života, konkrétně z působení CEO pro Disney. Mluvil o tom, jak začali problémový vztah s Georgem Lucasem poté, co po odkupu Lucasfilmu šli vlastní cestou a nepoužili nápady pro sequelovou trilogii právě od něj.

Zmiňuje také to, jak Kevin Feige téměř opustil Marvel Studios kvůli rozporům s Ikem Perlmutterem (Feige nakonec zvítězil a dostal více prostoru). Také ale mluví o nepříjemném telefonátu od Steva Jobse. Když film vyšel, Steve Jobs na něj vzal svého syna a na druhý den už volal Igerovi.

Včera jsem vzal Reeda do kina na Iron Mana 2. Stálo to za ho*no.

Iron Man 2 se do kin dostal v květnu 2010, rok předtím, než Disney koupilo Marvel Studios. Ani společnost, ani Bob Iger se tedy na vývoji snímku neúčastnili a CEO Disney uznává, že Jobs měl tehdy tak trochu pravdu. Pokračování podle Igera není žádný „masterpiece“, ale v té době nemohl dovolit, aby si Jobs myslel, že má zase jednou ve všem pravdu.

Iger nedávno prozradil, že kdyby Steve tragicky nezemřel ve věku 56 let, zřejmě by se Disney a Apple spojily do jedné společnosti. Dlouhodobě byli dobrými přáteli a častokrát o tom údajně mluvili.

Domů
Sdílet
Diskuse