Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. září 2019 14:55
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Do Tetris Challenge se zapojila už i česká policie. Zakomponovala fotbalového chuligána, plyšáky i toaletní papír

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Podívej se, co všechno vozí čeští policisté ve vozidle.

Na začátku září spustila dvojice policistů ze Švýcarska #tetrischallenge. Pomocí dronu se vyfotili vedle služebního vozidla ležíc s vyskládanou výstrojí po vzoru legendární počítačové hry. Úsměvný obrázek se stal virálním hitem a brzy se jej chytily nejen další policejní složky z celého světa, ale také hasiči, vojáci nebo záchranáři. Bylo jen otázkou, kdy svou špetkou do mlýna přispějí i čeští zástupci. 

Originálním způsobem se dnes zapojily české policejní složky, které na Facebook přidaly hned čtyři fotografie, kterými se kvalifikovaly do challenge. Hned na třech z nich se vyskytuje i zatčená osoba, včetně fotbalového výtržníka. Při bližším zkoumání si můžeme všimnout například i dvojice plyšových medvídků nebo toaletního papíru. Zároveň jde o unikátní příležitost prostudovat si, jaké nástroje a výzbroj s sebou české policejní složky vozí.

Pokud by sis chtěl prostudovat, co s sebou vozí záchranné, policejní i hasičské sbory z celého světa, které se také zapojily do #tetrischallenge, podívej se do našeho článku

Doporučeno
Policisté a vojáci se fotí jako z Tetrisu. Internetová výzva se šíří po celém světě Policisté a vojáci se fotí jako z Tetrisu. Internetová výzva se šíří po celém světě 18. září 2019 16:01
Domů
Sdílet
Diskuse