Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. září 2019 21:40
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Selena Gomez odhaluje strašidelné momenty svého života. Bojovala s úzkostí, depresí a psychickými problémy

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Populární zpěvačka a herečka otevřeně říká, co prožívala v posledních letech.

Celosvětově známé osobnosti si stále více uvědomují, že jejich slova mohou mít dopad na řadu lidí a přicházejí tak se zodpovědnějšími prohlášeními, ze kterých se mohou poučit i ostatní. Selena Gomez před pár dny v rámci svého proslovu u příležitosti předávání cen známé kliniky v Bostonu prozradila více o psychických problémech, kterými si v posledních letech procházela. 

Její otevřenost a ochota nahlas mluvit o největších trápeních může pomoci i ostatním, přičemž kromě problémů mluví také o řešeních. „Myslím, že jsme lepšími lidmi, když říkáme pravdu, takže, toto je moje pravda,“ otevřela svůj emotivní projev Selena Gomez.

Doporučeno
Billie Eilish chce, aby se její fanoušci stali vegany. Poukazuje na týrání zvířat při zpracování masa Billie Eilish chce, aby se její fanoušci stali vegany. Poukazuje na týrání zvířat při zpracování masa 15. června 2019 9:30

„V loňském roce jsem procházela emocionálním i psychickým trápením a nebyla jsem schopná plnohodnotně fungovat,” popisuje zpěvačka a herečka své trápení. „Nedokázala jsem se smát a nedokázala jsem zařídit, aby bylo vše v pořádku. Cítila jsem, jako by mě ovládly bolest a úzkosti, což byl jeden z nejstrašidelnějších momentů v mém životě.”

Selena následně prozradila, že několik měsíců strávila v léčebném centru v rukou profesionálů, kterým veřejně poděkovala za to, že dokázala pochopit svou diagnózu.„Neznamená to, že moje nemoc navždy odešla, po roce intenzivní práce mohu říci, že jsem zdravější a umím kontrolovat své emoce více než kdykoliv předtím,” dodává Selena.

Doporučeno
Justin Bieber se nebude věnovat hudbě. Chce být dobrým otcem, album vydá, až vyřeší své psychické problémy Justin Bieber se nebude věnovat hudbě. Chce být dobrým otcem, album vydá, až vyřeší své psychické problémy 27. března 2019 9:46

Samozřejmě, cílem odhalení jejího příběhu je, aby si i další lidé uvědomili, že právě léčba a dozor profesionálů mohou za relativně krátkou dobu zlepšit psychické zdraví lidí. Úzkosti a deprese jsou dlouhodobě rozšířeným problémem, který trápí nemalou část populace.

 

Domů
Sdílet
Diskuse