Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
30. září 2019 14:00
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Tatíček mu vyšlapal cestu. Adam Mišík odpovídá na hejterské komentáře

REFRESHER ADAM MIŠÍK INTERHEJTY
Uložit Uložené

V nejnovějším pokračování Interhejtů uvidíš zpěváka Adama Mišíka.

 

Do našeho seriálu Interhejty jsme si tentokrát pozvali zpěváka Adama Mišíka, který měl za úkol reagovat na negativní komentáře pod jeho tvorbou. Už tradičně jsme připomínky hejterů vybírali bez vědomí respondenta, který předem nevěděl, do čeho jde. Adam je sice oblíbeným interpretem, přesto se našlo alespoň pár témat, která se opakovala častěji. 

Dostal možnost vysvětlit veřejnosti, zda se veze na slávě svého otce a jak myslel některé úryvky textů. Některým vadí, co říká, jiným, jak se hýbe a našli se i tací, kteří potřebovali vysvětlení k žánru, kterému se zpěvák věnuje. 

Do komentářů nám klidně napiš, koho bychom měli do pokračování Interhejtů pozvat jako dalšího a v případě, žes přehléd některé z posledních dílů, tak dáváme do pozornosti například ten se Sharlotou nebo Lady Dee.

Doporučeno
Kdo Sharlotě píše texty, proč se pomlouvaly s Aless a jak reaguje na řeči o kopírování Cardi B? (Interhejty) Kdo Sharlotě píše texty, proč se pomlouvaly s Aless a jak reaguje na řeči o kopírování Cardi B? (Interhejty) 25. srpna 2019 16:06
Domů
Sdílet
Diskuse