Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. října 2019 22:04
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Justin Bieber a Hailey Baldwin ve spodním prádle oslavují 50. narozeniny populární značky. V retro reklamě nechybí ani ASAP Rocky

NEWS
Uložit Uložené

Jak se změnila móda za posledních pár dekád?

Obrovské značky mají ve zvyku oslavovat výročí ve velkém stylu a zahanbit se nenechal ani populární Calvin Klein, který má za sebou už půl století existence. Prodejce spodního prádla existoval už v době, kdy Američané přistáli poprvé na měsíci a dokázal reflektovat trendy během několika dekád i s pomocí známých osobností. 

Přesně toto všechno odráží i nejnovější spot, ve kterém si kromě manželské dvojice Justina Biebera a Hailey Baldwin zahráli například i ASAP Rocky nebo Kendall Jenner. Právě přítomnost hvězd dělá z nejnovější reklamy CK opravdu nákladnou záležitost a aktuálně ji bude veřejnost muset respektovat i v rámci celého světa – online i v ulicích. 

Světlo světa spatří také limitovaná kolekce produktů, která je taktéž výsledkem přirozeného vývoje od historických momentů až po digitální dobu a kopíruje myšlenku spotu.

Doporučeno
Justin Bieber si utahuje z Taylor Swift, paroduje její nepříčetné stavy z nemocnice. Fanoušci tvrdě útočí a obhajují zpěvačku Justin Bieber si utahuje z Taylor Swift, paroduje její nepříčetné stavy z nemocnice. Fanoušci tvrdě útočí a obhajují zpěvačku 8. října 2019 7:57
Domů
Sdílet
Diskuse