Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. října 2019 11:51
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Petru Čechovi se na ledě daří. Dostal cenu za nejlepšího hráče, po zápase na něj naskákalo celé mužstvo

SPORT
Uložit Uložené

Brankáři Petru Čechovi se změna sportovního odvětví vyvedla. Pomohl svému týmu vyhrát zápas, dostal dokonce cenu za nejlepšího hráče.

Brankář Petr Čech se po překvapivém rozhodnutí zkusit hokejové angažmá v anglickém klubu Guildford Phoenix velmi dobře rozehrál. V závěru zápasu vychytal rozhodující střelu během nájezdů a tím přispěl k vítězství, finální stav proti týmu Swindon Wildcats tak činil 3:2. Za svůj skvělý debutový výkon obdržel cenu pro nejlepšího hráče mužstva.

Jeho nový klub Guildford Phoenix je zařazen až ve čtvrté nejvyšší britské lize, je propojen z Guildford Flames, který je prvoligový. I když v zápase vedli, ve třetí třetině si zápas ve stavu 2:2 vyžádal prodloužení – ani to nakonec nevedlo ke gólu a muselo dojít k nájezdům. Právě v nich se uplatnila zkušenost 37letého brankáře, puk do branky nevpustil.

Doporučeno
Petr Čech pokračuje v brankářské kariéře. Chytat bude za anglický hokejový tým Petr Čech pokračuje v brankářské kariéře. Chytat bude za anglický hokejový tým 10. října 2019 10:11

Bývalý fotbalový brankář působící v Chelsea a Arsenalu si prý novým sportem plní svůj dětský sen. Od nové sezóny v Chelsea působí jako poradce sportovního a technického úseku

„Naštěstí mě nezastaví ve svém volném čase od působení ve sportu, který jsem miloval jako kluk a který hraju celé roky. Když jsem byl profesionálním fotbalistou, nemohl jsem ho hrát ze zřejmého důvodu... Teď můžu,“ napsal Čech nedávno na svůj Twitter. Pro své hokejové angažmá si nechal dokonce vytvořit speciální masku.

Domů
Sdílet
Diskuse