Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. října 2019 15:34
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

DNA Cristiana Ronalda se údajně shoduje s důkazním materiálem v případu znásilnění ženy v Las Vegas

SPORT
Uložit Uložené

Nové důkazy opět svědčí v neprospěch Portugalce.

O kauze portugalského fotbalisty Cristiana Ronalda a jeho údajné oběti Kathryn Mayorga, kterou měl znásilnit v Las Vegas, jsme tě už informovali. Nejnovější informace ale mohou dokazovat vinu známého Portugalce. Jeho DNA se totiž shoduje s důkazní DNA v případě znásilnění.

Doporučeno
Obvinění Cristiana Ronalda ze znásilnění nabírá na obrátkách. Na povrch vypluly nové informace Obvinění Cristiana Ronalda ze znásilnění nabírá na obrátkách. Na povrch vypluly nové informace 1. prosince 2018 13:44

Jak informuje The Sun, informace se měla objevit ve více než sto stranách e-mailů mezi policií a státními zástupci v rámci trestního řízení, které bylo mezitím zrušeno. Detektiv Jeffrey Guyer z Las Vegas měl ve zprávě napsat: „Máme shodu v DNA.“

Doporučeno
Rozzuřený otec zastřelil učitele, který mu dlouhé měsíce znásilňoval syna. K vraždě se přiznal, odsoudili ho, ale ve vězení nebyl Rozzuřený otec zastřelil učitele, který mu dlouhé měsíce znásilňoval syna. K vraždě se přiznal, odsoudili ho, ale ve vězení nebyl 12. října 2019 11:05

Také se v e-mailové komunikaci mezi Cristianem a jeho právníky měla nacházet zpráva, v níž fotbalista potvrdil, že Kathryn během sexu vícekrát řekla slovo ne, prosila ho o to, aby přestal, avšak on tak neučinil.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Cristiano Ronaldo (@cristiano),

Aktuálně Kathryn Mayorga vede soudní řízení proti Portugalcovi, v němž žádá o náhradu škody v hodnotě téměř 200 tisíc eur. Ronaldo měl přitom ženě už v minulosti zaplatit částku 375 tisíc dolarů za to, že spor týkající se údajného znásilnění na hotelu v Las Vegas v roce 2009 nebudou řešit před soudem.

Doporučeno
Cristiano Ronaldo zaplatil skoro 400 tisíc dolarů ženě, kterou údajně znásilnil Cristiano Ronaldo zaplatil skoro 400 tisíc dolarů ženě, kterou údajně znásilnil 20. srpna 2019 17:38

Už v minulém roce se žena rozhodla, že chce dohodu zrušit a jako důvod uvedla, že nebyla v dobrém psychickém stavu, aby prováděla jakékoli úkony týkající se uzavření dohody o mlčenlivosti.

Portugalský fotbalista ale nadále odmítá obvinění ze znásilnění. Prokurátor dosud nevznesl žádné obvinění, s čímž souvisí i fakt, že žena do dnešního dne nepřišla s žádnými důkazy, které by naznačovaly, že její duševní zdraví v roce 2010 mohlo mít negativní vliv na uzavření dohody. 

Je otázkou, jak se situace vyvine po tom, co se na povrch dostaly informace o shodné DNA a zda opět začne trestní řízení ve věci znásilnění vůči pětinásobnému držiteli Zlatého míče.

Domů
Sdílet
Diskuse