Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. října 2019 10:15
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Ruská matka zavírala 11letou dceru do klece jako zvíře, uměla jen štěkat. Údajně ji nabízela pedofilům na sex za vodku

NEWS ALKOHOL
Uložit Uložené

Dívka je již hospitalizovaná v nemocnici a matka obviněna z neplnění rodičovských povinností.

Ruská média informují o smutném případě ze západu země. Před několika dny bylo v nemocnici hospitalizována 11letá dívka, kterou matka alkoholička údajně výrazně zanedbávala, píše NTV.

Ze zpráv vyplývá, že dívka byla podvyživená a neuměla mluvit. Psycholožka konstatuje i problém s mentálním vývojem, jelikož 11letá Ruska vydávala jen zvuky podobné kňučení a štěkání.

Doporučeno
Psychicky nemocný muž Jaycee držel a znásilňoval od jejích jedenácti. Za 18 let nevyužila ani jednu šanci na útěk Psychicky nemocný muž Jaycee držel a znásilňoval od jejích jedenácti. Za 18 let nevyužila ani jednu šanci na útěk 6. října 2019 14:21

V bytě žila i se svými sourozenci, měla být dokonce držena v kleci a podle všech informací matka svou mladou dceru nabízela mužům na sex výměnou za vodku. Dívka se stranila lékařů i sestřiček a při každé příležitosti se skrývala v koutech místností. 

Zatím není jisté, jaký trest hrozí ruské matce za neplnění rodičovských povinností, byla již ale obviněna a čeká ji soud. Děti jí byly odňaty a umístěny do sociálních center. V tomto případě je však zvláštní, že děti vícekrát kontrolovali i pracovníci sociálních zařízení a nevšimli si žádného problému.

Doporučeno
Madeleine McCann zmizela beze stopy před 12 lety. Nezvěstná holčička vyvolala mediální šílenství, které ničí životy jejím blízkým Madeleine McCann zmizela beze stopy před 12 lety. Nezvěstná holčička vyvolala mediální šílenství, které ničí životy jejím blízkým 7. srpna 2019 17:13
Domů
Sdílet
Diskuse