Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. března 2019 6:00
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Thor bude mít v Avengers: Endgame výčitky, že nezabil Thanose

Thor bude mít v Avengers: Endgame výčitky, že nezabil Thanose
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Přicházíme s čerstvou dávkou filmových a seriálových zpráv.

Vítej u další Snídaně s Filmkultem, díky které se opět dozvíš o těch nejzajímavějších novinkách ze světa filmu a seriálu.

Thor bude v Avengers: Endgame cítit velkou vinu

Spoluscenárista Avengers: Infinity War Stephen McFeely prozradil, že se bude Thor na začátku Avengers: Endgame obviňovat kvůli tomu, že na konci Infinity War nedokázal zabít Thanose. Titan tak mohl vyhladit polovinu všeho živého v galaxii.

Thor bude v Avengers: Engame cítiť obrovskú vinu kvôli tomu, že nezabil Thanosa
Thor bude v Avengers: Engame cítiť obrovskú vinu kvôli tomu, že nezabil Thanosa Zdroj: Marvel Studios

Do MCU zamíří superhrdina Nova

Šéf Marvel Studios Kevin Feige potvrdil, že se pracuje na filmu se superhrdinou jménem Nova. Díky Guardians of the Galaxy už víme, že sídlem organizace Nova Corps je planeta Xandar, která byla zničena Thanosem v Avengers: Infinity War. Je tedy možné, že v MCU bychom mohli vidět origin Richarda Ridera.

Ten získal v komiksu sílu Nova od Rhomanna Deye (v Guardians si ho zahrál John C. Reilly), který po zničení Nova Corps cestoval na Zemi. Richard jako Nova tak mohl například létat, vytvářet energetické střely z rukou či hvězdné brány na cestování vesmírem.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Marvel Comics

Natáčení Duny začalo

Společnosti Legendary a Warner Bros. oznámily, že Denis Villenueve (Blade Runner 2049, Arrival, Sicario) začal natáčet reboot Duny. Příběh se bude odehrávat ve vzdálené budoucnosti a zaměří se na Paula Atreidese, jehož rodina spravuje pouštní planetu Arrakis, tedy jediný zdroj vzácné suroviny. Poté, co je ale rodina zrazena, se právě Atreides pustí do povstání, aby obnovil vládu své rodiny.

Nabité obsazení tvoří herci jako Timothée Chalamet, Oscar Isaac, Zendaya, Javier Bardem, Stellan Skarsgård, Rebecca Ferguson, Charlotte Rampling, Jason Momoa, Josh Brolin, Dave Bautista či David Dastmalchian. O soundtrack se postará Hans Zimmer a natáčet se bude v Maďarsku, přímo v Budapešti i v Jordánsku. Premiéra je naplánována na 20. listopadu 2020. Pro více informací klikej sem.

Thor bude v Avengers: Engame cítiť obrovskú vinu kvôli tomu, že nezabil Thanosa
Thor bude v Avengers: Engame cítiť obrovskú vinu kvôli tomu, že nezabil Thanosa Zdroj: Universal Pictures

Režisér historické pecky Outlaw King si možná natočí špionážní thriller

David Mackenzie (Outlaw King, Hell or High Water, Perfect Sense) by údajně mohl pro studio Warner Bros. natočit špionážní thriller Jett Day. Ten sleduje agenta jednotky black ops, který se snaží zabránit tomu, aby Rusko získalo nově objevený diamantový důl. Scénář napsal Bill Dubuque (The Accountant, The Judge).

Thor bude v Avengers: Engame cítiť obrovskú vinu kvôli tomu, že nezabil Thanosa
Thor bude v Avengers: Engame cítiť obrovskú vinu kvôli tomu, že nezabil Thanosa Zdroj: Netflix

Předseda Warner Bros. po skandálu odstupuje

Výkonný ředitel a předseda společnosti Warner Bros. Entertainment Kevin Tsujihara po šesti letech odstoupil ze své funkce. Stalo se tak krátce poté, co se v magazínu The Hollywood Reporter objevil článek, podle kterého byl Tsujihara údajně zapleten ve vztahu s mladou herečkou výměnou za to, že jí zařizoval castingy a role ve filmech.

Tsujihara, který dohlížel například i na DCEU či sérii Fantastic Beasts, se za své chování omluvil už i kolegům. Výkonný ředitel WarnerMedia John Stankey Kevinovi poděkoval za všechny ty roky, ale protože jeho chování hrozí negativním dopadem na společnost, musel se poroučet.

Domů
Sdílet
Diskuse