Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. listopadu 2018 20:52
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Quentin Tarantino se oženil! Jeho vyvolenou se stala izraelská modelka a zpěvačka

FILMY A SERIÁLY QUENTIN TARANTINO
Uložit Uložené

Quentin Tarantino a Daniella Pick se seznámili v roce 2009.

Vynikající režisér Quentin Tarantino měl dlouhé roky pověst principiálního starého mládence, který se chce v první řadě věnovat tvorbě filmů. Randil sice například s Mirou Sorvino či Margaret Cho, ale před oltář se rozhodně nehrne. Všechny otázky ohledně toho, zda si nechce založit rodinu, vždy odbyl s tím, že se chce hlavně věnovat kinematografii.

Zdá se však, že Quentina nakonec ve věku 55 let přece jen manželství lapilo do svých osidel. Jeho vyvolenou se stala izraelská zpěvačka a modelka Daniella Pick. Poprvé se s půvabnou brunetkou setkal v roce 2009. Tarantino tehdy v Izraeli propagoval svůj film Inglourious Basterds.

Krátkou dobu spolu chodili, pak se rozešli a v roce 2016 se opět dali dohromady a 30. června 2017 se zasnoubili.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa ILAN PORTUGALI, G.G. (@beverlyhillsdiamonds),

Pár si řekl své „ano“ na obřadu v Los Angeles 28. listopadu.

Daniella Pick se narodila 21. listopadu 1983 v Izraeli. Její otec je populární popový zpěvák Sivka Pick. Pěvecké kariéře se věnuje i Daniella a kromě toho stíhá i modeling. Na svůj instagramový účet pravidelně přidává fotky a má silnou základnu fanoušků.


Quentin Tarantino momentálně pracuje na svém novém filmu Once Upon a Time in Hollywood, ze kterého jsme vám již přinesli několik obrázků a videí. V jeho novince si zahrají Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Margot Robbie, Al Pacino, Kurt Russell, Tim Roth, Michael Madsen, Damian Lewis, Timothy Olyphant, Emile Hirsch či Dakota Fanning. V českých kinech ho uvidíme 8. srpna 2019.

Domů
Sdílet
Diskuse