Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. srpna 2018 13:51
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Poslední film Kevina Spaceyho v amerických kinech brutálně propadl. V první den si odnesl jen 126 dolarů

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Kritici na Billionaire Boys Club také nenechali nitku suchou.

Když se provalil sexuální skandál Kevina Spaceyho, všichni s ním obratem ukončili spolupráci. Netflix mu dal padáka z úspěšného seriálu House of Cards a zrušil rozpracovaný film Gore, kde měl Spacey ztvárnit jednu z hlavních rolí.

A pak tu byl film Billionaire Boys Club, který již byl v době skandálu dokončen a visel nad ním otazník, zda ho vůbec uvidíme.

Nakonec se tvůrci rozhodli film nasadit do omezeného počtu kin a zároveň ho uvolnit prostřednictvím VOD. Během svého prvního dne film v Americe vydělal neuvěřitelně chabých 126 dolarů, což je s přehledem nejhorší opening ve Spaceyho portfoliu.

Sobotní tržby nebyly o nic lepší (162 dolarů). Film sice běžel jen v 10 kinech, ale výsledek je i tak žalostný

Společnost Vertical Entertainment v stanovisku uvedla, že doufá, že lidé nebudou soudit film na základě „ohavných obvinění vůči jedné osobě, která ztvárnila malou a vedlejší roli ve filmu natočeném před dvěma a půl lety, kdy jsme o těchto obviněních ještě nevěděli“. Zdá se však, že Spaceyho skandál si na filmu přece jen vybral svou daň.

Nemluvě už o tom, že film u kritiků absolutně vyhořel (13% na Rotten Tomatoes s ratingem 4.1). Spacey momentálně neplánuje žádný další projekt a divili bychom se, pokud by ho vůbec někdo v dohledné době obsadil. Naši recenzi na Billionaire Boys Club si můžete přečíst zde.

Poslední film Kevina Spaceyho v amerických kinech brutálně propadl. V první den si odnesl jen 126 dolarů
Zdroj: Vertical Entertainment
Domů
Sdílet
Diskuse