Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. srpna 2018 17:18
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Dívka si vzala na ples vystřiženého Michaela B. Jordana z Creeda 2. Herec ji překvapil přímo na place

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Fanynce Michaela B. Jordana se splnil sen.

Na film Creed 2 se už určitě všichni těšíte. Výjimkou není ani mladá Audeva Agyeman, která je velkou fanynkou herce Michaela B. Jordana. Dokonce natolik, že poté, co se její přítel nemohl dostavit na maturitní ples, si prostě jako doprovod přivedla vystřiženého Michaela B. Jordana v životní velikosti.

Celá záležitost se samozřejmě dostala i k herci, který se rozhodl, že svou fanynku překvapí přímo na place Creeda 2. Video z tohoto milého setkání naleznete níže.

Hnacím motorem Creeda 2 bude konflikt mladého Adonise (Jordan) a Viktora Draga (Florian Munteanu), syna Ivana Draga (Dolph Lundgren).

Ivan Drago patřil k soupeřům Rockyho (Sylvester Stallone), který nyní trénuje Adonise. Jak víme z předchozích dílů, Drago v zápase s Apollem Creedem svého soupeře silným úderem zabil.

Apolla následně pomstil až Rocky, když nad Dragem dokázal vyhrát. Adonis tedy bude nepochybně poháněn i osobní touhou vyhrát nad synem muže, který mu zabil otce. Režíruje Steven Caple Jr. a premiéry se dočkáme 22. listopadu 2018.

Domů
Sdílet
Diskuse