Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. srpna 2018 10:20
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Bratři Paula Walkera chtějí, aby se postava Briana O'Connora opět objevila v sérii Rychle a zběsile

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Caleb a Cody svůj zájem rozhodně neskrývají, což dali najevo i v nedávných rozhovorech. Chtěli byste Briana znovu vidět na stříbrném plátně?

Zanedlouho tomu bude už celých pět let, co nás při tragické nehodě opustil herec Paul Walker, známý zejména svou filmovou postavou Briana O'Connora z oblíbené akční série Fast & Furious.

Jak jistě mnozí víte, po Paulově smrti to byli právě jeho bratři Caleb a Cody, díky kterým se mohly dotočit všechny Paulovy scény a výrazně tak pomohli tvůrcům při dokončování snímku Furious 7.

Podle vyjádření z nedávných rozhovorů se však zdá, že Caleb a Cody by si roli Briana velmi rádi ještě někdy v budoucnu zopakovali.

Bratři Paula Walkera chtějí, aby se postava Briana O'Connora opět objevila v sérii Rychle a zběsile
Zdroj: Universal Pictures

Caleb: „Doufám, že budeme mít malé cameo a přivedeme Paula zpět, aby zachránil situaci. A já se na tom budu podílet. To je můj sen a doufám, že se k tomu v jednom z budoucích filmů dostaneme.“

Cody: „Myslím, že by zde mohl být způsob, jak to udělat. Vše by ale muselo být dobře promyšlené a muselo by to být vkusné. Paul byl skutečným fanouškem aut a myslím si, že v jeho nepřítomnosti série ztratila své směřování.“

A zatímco bratři Caleb a Cody svůj zájem projevili, tvůrci Fast & Furious návrat postavy Briana momentálně nijak nenaznačují. V plánu jsou však ještě minimálně tři filmy z hlavní série, takže časem může být všechno jinak.

Co si myslíte vy? Chtěli byste Briana v sérii opět vidět, nebo jste spíše toho názoru, že se Fast & Furious ubírá tou správnou cestou a žádné digitální cameo momentálně nepotřebuje?

Domů
Sdílet
Diskuse